Dilluns, 09 de Setembre de 2024

El Reus supera l’Alcoi amb tres gols de Raül Marín

Els reusencs han guanyat per 2 gols a 3 als de l'Alcoià i segueixen invictes a domicili

18 d'Octubre de 2015, per Clàudia Bonet
  • Marín ha aconseguit un 'hat trick' contra l'Alcoi

    Reus Digital

Els jugadors d’Enrico Mariotti s’han retrobat amb la victòria i segueixen imbatuts fora de casa. Tres gols de Raül Marín han donat els tres punts al conjunt del Baix Camp. Amb el 2 a 3, el Reus Deportiu suma 10 punts i un total de tres victòries, un empat i una derrota. El pròxim partit dels roig-i-negres serà dissabte 24 amb el Caldes a les nou del vespre al Palau d’Esports.

Raül Marín ha estrenat el marcador tot just a l’inici del partit i ha permès al Reus mantenir l’avantatge fins als darrers minuts de la primera meitat. Ha estat al minut 22, quan Ferran Formatjé ha establert l’1 a 1 amb el que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, els gols han arribat de falta directa. Al 33, els alcoians han comès la desena falta i Marín, el golejador de la nit, no ha fallat. L’avantatge dels roig-i-negres ha durat poc perquè amb la desena falta dels visitants, Formatjé tampoc ha perdonat i ha tornat l’empat amb el 2 a 2. La resposta dels reusencs ha estat immediata i el mateix Marín ha fet el tercer gol de la nit i el definitiu.

Els reusencs es recuperen de la doble ensopegada que van patir en les dues darreres jornades a casa, amb el Lleida (2-2) i amb el CP Vic (2-4), i es reconcilien amb la victòria. El pròxim objectiu passa per aconseguir-ho al Palau d’Esports i poder regalar la primera victòria a l’afició roig-i-negra.

Fitxa técnica:

Enrile PAS Alcoi: Marc Grau, Pere Cañellas, Gonzalo Pérez, Feran Formatjé i Marc Figa -cinc inicial-. Aniol Mangas i David Aguilar.

Reus Deportiu: Roger Molina, Joan Salvat, Matías Platero, Raül Marín i Marc Coy -cinc incial-.  Marc Vázquez i Marc Ollé.

Àrbitres: Josep Gómez i Alberto Lòpez.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics