Dilluns, 29 de Juliol de 2024

David Carabén i Feliu Ventura, caps de cartell del segon cicle musical 'Accents'

Tres dels concerts seran gratuïts i es faran a l'hora del vermut

26 d'Octubre de 2015, per Redacció
  • David Carabén actuarà a Reus el proper 28 de novembre

    El Punt Avui

Cal Massó i el Teatre Bartrina seran els escenaris de la segona edició del cicle 'Accents' de pop, rock i folk català, que aplegarà quinze artistes procedents dels Països Catalans, entre els dies 7 i 28 de novembre. Els dos noms més importants són David Cabarén -líder de Mishima-, que tancarà el cicle, el dissabte, 28 de novembre, al Teatre Bartrina, i Feliu Ventura, músic de Xàtiva que actuarà acompanyat del Xerramequ i els Aborígens. El valencià oferirà un particular homenatge a Ovidi Montllor, la nit del 27 de novembre, també al Bartrina.

El flixanco Xarim Aresté, que va actuar a Cal Massó fa dos anys, torna al mateix escenari molt més consolidat i popular en part gràcies a la col·laboració amb Gerard Quintana en algunes gires. Ara arribarà en solitari la nit del dissabte 7 de novembre per presentar el disc ‘la rosada’. La nit l’obrirà la veu potent de la vallenca Laia Bastús, una cantautora que viu a Madrid i que presentarà les seves cançons on barreja folk amb rock i blues.

Els barcelonins Bremen i els tarragonins Ràdio Carbó oferiran un concert on es barrejarà el pop-rock amb aires country dels primers amb la proposta minimalista dels segons, el divendres 13 de novembre, a dos quarts de 10 de la nit.

L’endemà -14 de novembre- li tocarà el torn a la càlida veu de la terrassenca Gemma Humet, una de les veus amb més projecció de Catalunya que arriba per primer cop a Reus amb el seu duet per presentar el seu primer disc 'Si canto trist'. L’acompanyarà el reusenc Sílvio Álvarez, que també està presentant el seu primer disc i algunes composicions noves.

El 20 de novembre, a dos quarts de 10 de la nit, l’'Accents' tindrà dos artistes molt particulars. Des de la Garriga però resident a Reus des de fa anys actuarà en solitari Xavi Ciurans, cantant de Gertrudis i La Colònia, amb el seu projecte personal. Des de l’Empordà, de Verges, hi haurà en Carles Ribot, amb l’estrena de cançons del seu proper disc.

El darrer concert de l’'Accents' a Cal Massó serà la nit del 21 de novembre amb una altra de les grans veus femenines de Catalunya, la barcelonina Judit Neddermant, amb les cançons del seu primer disc ‘Tot el que he vist’. Obrirà la nit les peces d’Anòxia, el disc de Jordi Montáñez, cancó amb missatge reivindicatiu i compromís polític.

Tres concerts-vermut gratuïts

A l’'Accents' 2015 també hi haurà tres concerts gratuïts, a la 1 del migdia. El dia 7 al migdia actuarà Sendra, músic de Flix afincat a Reus que durant anys va estar al capdavant de Vitruvi; el dia 14 hi haurà presència illenca, la del menorquí Guiem Soldevila, mentre que el dia 21 el grup Xop, de Mont-roig del Camp, presentarà la seva proposta més contundent i reivindicativa.

Preus de les entrades

Les entrades per als concerts es poden comprar de forma anticipada, a un preu de 10 euros, excepte les actuacions al Teatre Bartrina de Feliu Ventura i de David Carabén, que costaran 12 i 15 euros, respectivament.

El Cicle Accents està impulsat per Empenta Cultural i el Centre d’Art Cal Massó, amb el suport de l’Institut Municipal d'Acció Cultural de Reus, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, i amb el patrocini de Vermut Miró.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges