Una trentena de restaurants participaran en les Jornades dels Fideus Rossos, del 13 al 29 de novembre, que organitza l’Ajuntament de Cambrils amb l’Associació de Restauradors del municipi.
En aquesta ocasió, són els fideus, un plat ben tradicional, els que es posen al servei de la creativitat de la trentena de restauradors que s’adhereixen a la campanya. Així doncs, durant les properes dues setmanes els fideus seran els protagonistes dels menús a la població. El preu dels menús oscil·larà des dels 18 fins als 42 euros. Les terceres Jornades dels Fideus Rossos estan incloses en el Calendari Gastronòmic de Cambrils.
Restaurants participants
Els restaurants que participen en aquestes jornades són: Acuamar, Al Punt, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic de Cambrils, Denver Cambrils, Dofí Verd, Duomo, El Moll, El Morter, El Pescador, El Pósito, Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel’s, La Galera Port Cambrils, La Palmera de la Llosa, La Sacristia del Port, Lekeitio, Les Barques, L’Original, Miramar, Montserrat, Nou Piñas, Portus Rincón de Diego, Vora.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics