Dissabte, 19 d'Octubre de 2024

El CF Reus defensa el primer lloc a Son Malferit

21 de Novembre de 2015, per Josep Gallofré
  • Ramon Folch, durant el partit amb el CE Sabadell

    CF Reus Deportiu

El CF Reus visita aquest diumenge, a les 12 del matí, el camp de l'Atlètic Balears. Un partit on els roig-i-negres volen defensar el primer lloc del grup 3 de Segona Divisió B, i aconseguir la tercera victòria consecutiva fora de casa. Els roig-i-negres es trobaran de nou amb un estadi de gespa artificial, Son Malferit. Una superfície de joc on els homes de Natxo González no han aconseguit guanyar aquesta temporada. Tot i això, l'entrenador basc no fa cas d'aquest tipus d'estadístiques i assegura que és "depèn de com ho vulguis mirar, perquè tampoc hi hem perdut". En aquest sentit, González creu que hi ha hagut una progressió en aquests tipus de camps, i que "cal ser més precís perquè els espais no són tan grans, i el problema és que hi ha moltes accions directes i segones jugades".

L'Atlètic Balears és sisè amb 19 punts, a nou del CF Reus, que ocupa el primer lloc. És una visita que no se li dóna massa bé als reusencs, ja que no han aconseguit la victòria en les dues últimes temporades. Pel que fa al rival, Natxo González l'ha definit com un equip "incòmode com a local, pel potencial que tenen i el seu camp". "Han fet una aposta per estar entre els millors", ha dit el tècnic. En el darrer desplaçament a Badalona, el CF Reus va exhibir moments de bon futbol, i fins i tot s'hauria pogut emportar la victòria. González espera "recolzar-se en aquells bons minuts, i sortir en aquella línia" a Son Malferit.

Natxo González només tindrà la baixa confirmada de Miguel Marín, mentre que Fernando i Moyano són dubte per molèsties intestinals. El tècnic podria repetir un onze similar al del Sabadell. Qui sí que hi serà és Fran Carbia, que ha signat la renovació amb el club roig-i-negre fins al juny del 2017 aquest passat dijous. Una aposta personal de l'entrenador, el qual s'ha mostrat "contentíssim" per aquest acord, i ha definit Carbia com un d'aquells jugadors "que m'emportaria a qualsevol equip".

Objectiu: superar els 30 punts

Una de les fites de Natxo González durant aquesta primera volta és superar els 30 punts. Una fita relativament senzilla tenint en compte que el CF Reus en té 28 i resten 6 jornades. "El nostre objectiu sempre és el mateix, guanyar cada diumenge", comenta, i afegeix que l'objectiu és aprofitar "al màxim i allargar" la bona dinàmica, "perquè estic segur que vindran moments delicats", ha conclòs l'entrenador.

El partit, en directe a LANOVA Ràdio

El partit entre l’Atlètic Balears i el CF Reus el podreu escoltar en directe pel 99,8 de l'FM, i també per Internet, a través LANOVA Ràdio, en una producció conjunta amb Reusdigital.cat. A l’Estadi Son Malferit de Mallorca, estarà present el redactor Marc Busquets qui farà el seguiment detallat del desenvolupament del partit. La transmissió serà completada des dels estudis de l’emissora pels redactors d’esports, Jordi Benavent i Jordi Garcia.

El partit de futbol entre l’Atlètic Balears i el CF Reus es jugarà el diumenge 22 de novembre, a les 12 del migdia. La transmissió a LANOVA Ràdio començarà un quart d’hora abans.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges