Dimecres, 02 d'Octubre de 2024

Convocada la 4a edició del Premi de Fotografia Montserrat Vidal-Barraquer

Els participants han de ser majors d'edat i la temàtica de les fotos ha de ser la conciliació de la vida personal i laboral

24 de Novembre de 2015, per Redacció
  • El Casal de les Dones acollirà el lliurament dels premis, el dia 14 de desembre

    Cedida

La regidoria de Serveis a la Ciutadania i Gent Gran convoca la 4a edició del Premi de Fotografia Montserrat Vidal-Barraquer, orientat a promoure la conciliació de la vida personal, familiar i professional. Es poden presentar un màxim de tres fotografies inèdites per persona i el termini de participació s'allargarà fins al dia 4 de desembre.

El tema dels treballs fotogràfics ha de ser el de la conciliació de la vida personal, familiar i professional i s'hi pot presentar qualsevol persona interessada a partir dels 18 anys. S'admet qualsevol tècnica fotogràfica i els treballs s'han de lliurar impresos en format foam (cartó ploma) de 40x50 amb un marge negre de 2 centímetres.

La presentació de les fotografies s'ha de fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça del Mercadal, 1) i les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç. Es preveu un primer premi de 300 euros i un segon premi de 150 euros i l'acte de lliurament es realitzarà, el 14 de desembre, a les 19:00 hores, al Casal de les Dones, al Centre Cívic del Carme de la plaça de la Patacada.

La regidora de Serveis a la Ciutadania i Gent Gran, M. Dolors Sardà, ha animat la ciutadania a participar en aquest concurs, que segons ha recordat té com a objectiu final “sensibilitzar la població de la necessitat de tendir a l'equitat de gènere i afavorir les mesures de conciliació entre la vida professional, familiar i personal”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges