Divendres, 16 d'Agost de 2024

El CF Reus venç el València Mestalla i es manté líder

Els roig-i-negres es desfan del filial valencianista en un partit força discret abans de rebre l'Atlético a la Copa

28 de Novembre de 2015, per Marc Busquets
  • David Haro ha estat l'autor del gol reusenc

    CF Reus Deportiu

  • Els jugadors del CF Reus envolten Haro en la celebració del gol del triomf contra el València Mestalla

    CF Reus Deportiu

El València Mestalla ha arribat a l'Estadi enfonsat a la taula, però de seguida s'ha vist que no pas per manca de qualitat. Els nois de Curro Torres han dominat la primera part i han fet un bon joc, especialment en la contenció i en les sortides al contracop. No obstant això, les ocasions més clares de gol les ha gaudides el conjunt local. Així, i al quart d'hora de l'encontre, Edgar Hernández no ha pogut finalitzar una acció en què s'ha plantat davant del porter visitant, Antonio.

Els blancs han tingut alguna arribada perillosa, tot i que Badia ha estat atent. L'avís més perillós dels valencians a la primera meitat ha estat una rematada de cap des de lateral d'Iban, al minut 26. Un minut més tard, ha estat Víctor Ruiz qui ha mirat de batre el porter dels reusencs, però el seu xut ha sortit desviat. La rèplica del CF Reus ha estat una acció de David Haro, força actiu, que no ha sabut precisar el seu xut davant la ben disposada defensa valenciana.

La qualitat dels homes del Reus, però, ha estat clau. Quan el mig del camp ha connectat, ha estat letal. Una passada a l'espai des de la línia de mitjos ha permès a Benito guanyar la línia de fons i centrar cap a Haro, que aquest cop sí que ha definit bé. El gol del petit davanter roig-i-negre ha afectat als de Torres, que s'han limitat a interrompre el joc a base de faltes fins al descans.

A la represa, la dinàmica ha estat similar. Això sí, el CF Reus Deportiu ha tingut més espais i els ha aprofitat amb la velocitat d'Haro i Rico, que ha estat substituït per Rafa García en un intent per part de Natxo González de controlar el ritme del matx. Posteriorment, un aplaudit Álex Colorado ha sortit de la gespa per donar pas a Vítor Silva, que no ha tingut massa temps per brillar. Fernando també ha gaudit d'uns quants minuts.

Seguretat defensiva

Els compassos finals del partit han estat més intensos i el València Mestalla ha buscat l'empat amb decisió però sense encert. Ja a la sala de premsa, el tècnic dels valencians, Curro Torres, ha assenyalat que "el resultat ha estat injust" i ha elogiat la qualitat dels jugadors reusencs. Per la seva part, Natxo González ha valorat de manera positiva "la seguretat de l'equip" i ha admès que el seu conjunt "no ha acabat d'estar bé". El basc també ha celebrat que el CF Reus hagi aconseguit consolidar la defensa, ja que tan sols ha encaixat un gol en els quatre darrers encontres jugats.

Amb el triomf contra el València Mestalla, el CF Reus Deportiu es manté líder de la Segona B una setmana més i ja suma 32 punts. González ha assenyalat que l'equip té ara diumenge i dilluns per preparar la visita de l'Atlético de Madrid de dimarts vinent. "Patirem molt a la gespa, però aquest partit és un premi per al club i els jugadors", ha apuntat el vitorià.

Fitxa tecnica:

CF Reus Deportiu: Badia, Benito, Ángel, Olmo, Moyano, Folch, Ricardo (Vítor Silva, 63'), Álex Colorado (Fernando, 77'), Edgar Hernández, Óscar Rico (Rafa García, 63') i David Haro.

València Mestalla: Antonio, Akapo, Caballo, Diallo, Ayala, Zahibo (Carlos Soler, 89'), Víctor Ruiz (Cano, 64'), Tropi, Arango, Villalba (Toni, 86') i Iban.

Àrbitre: Montoro De Loma, Luis Miguel (manxec). Ha amonestat Moyano i Ángel, del CF Reus Deportiu, i Víctor Ruiz i Tropi, del València Mestalla.

 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

CF Reus Deportiu i reusdigital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges