Dimecres, 17 de Juliol de 2024

El Gaudí Centre amplia horaris i ofereix un servei d'aparcament de cotxets i consigna per Nadal

L'espai turístic estarà obert fins a les 9 de la nit

30 de Novembre de 2015, per Redacció
  • Visitants al Gaudí Centre, en una imatge d'arxiu

    María Ramírez

Des del 27 de novembre al 5 de gener, el Gaudí Cetnre oferirà un nou servei de consigna i pàrquing de cotxets, de forma gratuïta, de les 10:00 a les 21:00 hores, amb la qual cosa s’amplia l’horari d’obertura del centre en dues hores al vespre. Igualment, el servei s’oferirà els festius en què el comerç estarà obert, els dies 6, 8, 13 i 20 de desembre i el 3 de gener. En aquest casos, el centre estarà obert de 18:00 a 21:00 hores.

El nou servei vol facilitar als passejants gaudir de les compres als comerços de proximitat del centre de la ciutat, així com de la nodrida programació d’atraccions i espectacles prevista pels 45 dies que durarà la campanya.

Fins el 10 de gener, Reus es transforma en un gran parc temàtic nadalenc, amb el 'Conte de Nadal de Reus', com a fil conductor. L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament de Reus i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials, és contribuir a posicionar la ciutat com a centre comercial i cultural de referència. La campanya de difusió és intensiva i abasta el Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, el Penedès i Lleida.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges