Diumenge, 15 de Setembre de 2024

Natxo González: 'Em sento de Primera, els equips humils mereixem viure aquests moments'

01 de Desembre de 2015, per Josep Gallofré
  • Natxo González, durant la roda de premsa

    Fabián Acidres

El tècnic del CF Reus Deportiu, Natxo González, ha entrat amb un somriure a la sala de premsa, tot i la derrota per 1 a 2 amb l'Atlético de Madrid. L'entrenador basc s'ha mostrat "molt content" per l'encontre realitzat pel seu equip, perquè "hem aconseguit equilibrar el partit".

Natxo González només ha tingut bones paraules per als seus jugadors. Alguns d'ells, competien aquest dimarts després de diverses jornades absents per decisió tècnica, com Dinis, Fernando o Cassamà. González considera que amb ells el "nivell de l'equip és el mateix, no baixa, i per això estem on estem a la Lliga".

Pel que fa el partit, el CF Reus fins i tot ha dominat a l'Atlético després del gol de Fran Carbia. En aquest sentit, Natxo González creu que han gestionat "molt bé" les fases del partit, davant un equip de primer nivell. L'entrenador roig-i-negre s'ha lamentat que "quan millor estàvem ha arribat l'empat, però hem estat a l'altura". "Amb l'1 a 0 hi ha hagut moments fantàstics", afegia el tècnic.

El preparador reusenc espera que aquest partit "hagi enganxat a la gent", i que "segueixi animant a l'equip". "Sincerament hem estat bé, és una llastima acabar el partit per darrere en el marcador", ha conclòs Natxo González.

Simeone: El Reus no s'ha desesperat

El Cholo Simeone ha marxat amb una bona impressió del CF Reus. "És un equip competitiu, té bon tracte amb la pilota, i no s'ha desesperat", ha dit el tècnic argentí sobre els roig-i-negres, el qual ha afegit que "ha estat un partit competitiu, i així s'ha vist en el joc i el resultat". A més, l'entrenador de l'Atlético considera que "l'eliminatòria està apretada", i que no és un "resultat còmode".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges