Diumenge, 15 de Setembre de 2024

A l'assalt del Calderón

El CF Reus disputa la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Atlétic de Madrid

17 de Desembre de 2015, per Josep Gallofré
  • Fernando, en el partit d'anada

    Fabián Acidres

Si el partit d'anada era especial, jugar a l'estadi Vicente Calderón contra l'Atlético de Madrid encara ho és més. El CF Reus disputa aquest dijous, a partir de les 20.00 hores la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio faran un desplegament especial, amb la retransmissió en directe per al 99.8 de l'FM i www.lanovaradio.cat, crònica i totes les imatges de l'encontre. Un encontre que qualsevol jugador de la plantilla roig-i-negra vol jugar, en un camp de Primera Divisió i contra futbolistes que el pròxim mes de febrer estaran competint a la Champions League, i que ara mateix és segon a la lliga empatat a 35 punts amb el Barça.

En el partit d'anada a l'Estadi Municipal el resultat va ser d'1 gol a 2 a favor dels matalassers. Complicat però no impossible. Aquest és el missatge que vol transmetre el tècnic Natxo González: "el més important és convèncer que podem, que hi ha opcions". L'entrenador basc creu que les possibilitats "són mínimes, però ens hi hem d'agafar". Per ell, la clau es basa en "competir", tal com l'equip "va fer en el partit d'anada". "Ara és el final de l'eliminatòria, i hem d'estar a l'atura del que requereix el rival", ha afirmat el preparador.

Fernando Torres, convocat per la tornada

El 'Cholo' Simeone encara no podrà comptar amb Jackson per aquest partit, lesionat juntament amb Tiago Mendes. Qui sí que hi serà és el davanter Fernando Torres, que no va estar convocat en el partit d'anada. L'entrenador de l'Atlético de Madrid ha donat a conèixer aquest dimecres la convocatòria, compost per Jan Oblak y Miguel Ángel Moyá; els defenses Jesús Gámez, José María Giménez, Stefan Savic, Lucas Hernández y Guilherme Siqueira; els migcampistes Koke, Óliver Torres, Gabi Fernández, Saúl Ñíguez y Thomas Partey; i els davanters Yannick Carrasco, Ángel Correa, Luciano Vietto y Fernando Torres. En aquest sentit, Natxo González no es mostra preocupat perquè jugui, tot i que li "interessa saber quins futbolistes poden competir per prendre una decisió o una altra". Pel que fa l'onze inicial del CF Reus, el tècnic del Reus no ha donat pistes: "dijous ho sabreu, hi ha diverses alternatives i hem de fer un equip el màxim competitiu possible".

Després de l'anada, Simeone ja va tenir bones paraules per l'equip reusenc. Aquest dimecres, en la roda de premsa prèvia de l'encontre, les ha reiterat. El tècnic argentí no creu que el resultat del Municipal sigui definitiu, i pensa que el CF Reus "té arguments per a fer un bon partit, amb jugadors molt ràpids i un joc ordenat".

'La Copa no perjudicarà la Lliga'

Després de l'eliminatòria de la Copa del Rei, el CF Reus s'ha de centrar en la lliga. El diumenge, els roig-i-negres s'enfronten a l'Olímpic de Xàtiva a domicili. Els reusencs pretenen seguir la bona dinàmica de resultats i el primer lloc de la classificació. Natxo González no creu que el partit de Copa "ens perjudiqui, fins ara no ho ha fet", i ha afegit que "tindrem menys temps per preparar el matx, i no arribarem tan frescos com voldríem, però per això hi ha la plantilla i hem de tractar de gestionar els minuts.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges