Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Intercanvia la teva disfressa!

El mercat està obert a tothom, però s'han de compler unes condicions mínimes

15 de Gener de 2016, per Redacció
  • Els participants poden intercanviar les seves disfresses

    Fabián Acidres

El Casal de Joves organitza la 3a edició del Mercat d’intercanvi de disfresses el pròxim dissabte, 23 de gener, d'11:00 a 13:00 hores, a la plaça d'Evarist Fàbregas. Durant la setmana següent, del 25 al 29 de gener, el mercat es desenvoluparà al Casal de Joves la Palma.

El mercat d’intercanvi de disfreses s'organitza en les dates prèvies a la celebració del Carnaval i té com a objectius fomentar un consum responsable i poder aconseguir una disfressa original i de qualitat sense haver de gastar-se diners. El mercat no permet la venda de les disfresses però sí l’intercanvi entre els participants.

Per participar-hi només cal ser a la plaça dins l’horari previst i portar les disfresses que ja no s'utilitzen. Durant el mercat es pot intercanviar i/o cedir les disfresses amb la resta d’usuaris segons allò que s'acordi. La participació al mercat és totalment gratuïta i no és necessari fer cap inscripció.

Per participar al mercat d'intercanvi de disfresses s'estableixen unes condicions mínimes que els usuaris hauran de tenir en compte; les disfresses han d'estar en bon estat i netes; el mercat és un espai d'intercanvi oberta  tothom, i l'Ajuntament no intervé en els intercanvis i no es farà responsable de l'estat dels objectes subjectes d'intercanvi.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges