Dimecres, 24 de Juliol de 2024

El Reus es classifica per als quarts de final de la CERS

Els reusencs han guanyat 7 a 5 en la tornada dels vuitens de final amb el Turquel

17 de Gener de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus jugarà els quarts de final de la CERS

    Clàudia Bonet

El Reus Deportiu s’enfrontarà al CP Vilafranca als quarts de final de la Copa de la CERS. Els jugadors d’Enrico Mariotti han superat el Turquel portuguès per 10 gols a 7 en el global de l’eliminatòria. Amb el resultat favorable de l’anada, per 2 a 3, els roig-i-negres s’han assegurat la classificació amb una victòria per 7 gols a 5.

El gol dels roig-i-negres no ha tardat en arribar. Al minut 5, l’àrbitre ha mostrat una blava a André Pimenta per una falta sobre Rubio i Raül Marín ha transformat la  directa en la primera diana dels reusencs. Al 12, Marc Coy, després d’una jugada d’atac amb Joan Salvat, ha fet el segon. Amb el 2 a 0, els roig-i-negres ampliaven l’avantatge de l’eliminatòria i dominaven el joc, però un penal favorable als visitants, ha fet que Luís Silva anotés el primer.

Els reusencs no han tardat a tornar a ampliar les distàncies i Matías Platero, després d’una assistència de Coy, ha fet pujar el 3 a 1. Els darrers minuts, els dos equips han disposat d’ocasions. Ollé ha estavellat una bola al pal i Molina l’ha tret en dues ocasions.
A l’inici del segon temps, el ritme semblava accelerar-se i les alternatives en el joc s’han anat evidenciant. Al 34, Pedro Vaz  feia el 3 a 2, que els acostava en el marcador. Però la resposta dels roig-i-negres no ha tardat a arribar, i Marc Coy ha aprofitat una assistència d’Ollé i  després d’una jugada individual davant del porter, ha fet pujar el 4 a 2.

L’entrenador portuguès, Joao Simoes, ha vist una blava per protestar i els visitants s’han quedat amb un home menys a la pista. Els reusencs han sabut aprofitar la superioritat numèrica  i Raül Marín ha fet el cinquè. Els portuguesos, amb un ràpid contraatac han tornat a reivindicar-se amb un gol de Silva. Els visitants no han donat l’eliminatòria per perduda en cap moment  i no ho han posat gens fàcil als reusencs.

Quan faltaven cinc minuts pel final, han disposat d’un penal que Molina ha acabat aturant. En els darrers instants s’ha intensificat el ritme. Marc Ollé ha fet el 6 a 3 al 28, però en la següent jugada, Silva ha marcat pels visitants fent pujar el 6 a 4.  Després d’un temps mort demanat pel conjunt portuguès, Vasco Luís ha marcat el cinquè. En els darrers segons, Vasco Luís i Xavi Lourenço han vist una blava i Raül Marín des de falta directa ha anotat el setè i definitiu.

Amb el 7 a 5, i amb un global de 10 a 7 en l’eliminatòria, els reusencs es classifiquen pels quarts de final de la Copa de la CERS on es veuran les cares amb el CP Vilafranca, que ha vençut el Viana portuguès per 5 gols a 3 en la tornada dels vuitens de final. Els roig-i-negres es reconcilien amb la victòria després d’encadenar quatre derrotes consecutives a la lliga domèstica.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu:  Roger Molina, Xavi Rubio, Joan Salvat, Matías Platero i Raül Marínv -cinc inicial-.  Marc Coy i Marc Ollé.

HC Turquel:  Marco Barros, Pedro Vaz, Alexandre Marques, Vaco Luís i André Pimenta -cinc inicial-. Xavier Lourenço i Luís Silva.

Àrbitres: Carmazzi i Molli.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges