Dimecres, 18 de Setembre de 2024

Salou viu la gran festa del confeti

31 de Gener de 2016, per Redacció
  • Pluja de confeti a Salou

    Ajuntament de Salou

El municipi de Salou ha viscut un any més, la festa del Cós Blanc amb màxima afluència de públic i amb un  bon ambient. El joc de llums, el confeti, la música i la gresca han inundat aquest dissabte els carrers de Ciutat de Reus i de Barcelona, escenaris principals de la festa per on han desfilat la trentena de colles participants en l'acte més multitudinari de la Festa Major que ha arribat al seu punt àlgid. Més de 120.000 wats de so i més de 500.000 de llum làser-show han convertit el carrer Ciutat de Reus en una discoteca nevada a l'aire lliure on petits i grans han ballat i jugar amb els papers que queien des de les carretel·les així com de la vintena de canons de confeti instal·lats al llarg del recorregut.

El Cós Blanc, que enguany ja ha arribat a la 36a edició, ha reunit a més de 30.000 persones arribades de molts indrets de la demarcació. La desfilada que ha comptat amb 28 carretel·les i unes 3.000 persones han participat directament. La festa, la música i el ball han estat els protagonistes junt amb les 25 tones de confeti que s'han llançat pels canons.

L’alcalde, Pere Granados, ha volgut destacar la moltíssima participació de la jornada i ha "agraït l’esforç de tots els agents implicats pel el bon desenvolupament de la festa, així com l'ampli contingent de voluntaris que fan possible aquesta festa tant important pel municipi”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges