Dilluns, 15 de Juliol de 2024

El Club Tennis Reus Monterols inicia un programa per aprimar-se en 8 setmanes

El pla permet reduir més de dues talles en aquest període

24 de Febrer de 2016, per Redacció
  • Els participants del programa 'Slim Diet'

    Cedida

El Club Tennis Reus Monterols ja ha seleccionat a sis persones per participar en el seu programa per aprimar-se, anomenat 'Slim Diet'. La selecció no ha estat gens fàcil, ja que el club ha rebut fins a 1.200 peticions de forma massiva. Els escollits que podran gaudir de la iniciativa són Aitor Ramos, Ángeles Gómez, Carlos Zaplana, Maria Jesús Ponce, Paulo Outeiral i Rocío Carricondo.

La tria va anar a càrrec dels entrenadors del Fitness Center del CTRM i de la nutricionista Leyre Revilla Valle. L’objectiu del pla és demostrar que els participants poden reduir més de 2 talles en 8 setmanes, aprofitant un programa valorat en 400 euros que consisteix en 12 sessions d’entrenament específic i un sistema que ajuda a reduir els greixos localitzats de la panxa i cintura.

A partir d'aquesta mateixa setmana, cada participant durà a terme un entrenament personalitzat al Fitness Center del CTRM, seguint unes rutines específiques i una dieta controlada per la nutricionista. Un cop iniciat l’Slim Diet, el públic podrà seguir l'evolució dels seus 6 participants a través del web del CTRM i de les seves xarxes socials, espais on seran visibles els quilograms aprimats i centímetres d'abdomen reduïts.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges