Dijous, 18 de Juliol de 2024

30 persones grans de Cambrils es formen en l’ús d’Internet i del telèfon mòbil

11 de Març de 2016, per
  • El curs està destinat a aprendre sobre les noves tecnologies

    Cedida

Els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils estan participant en un monogràfic sobre l’ús d’aplicacions i WhatsApp, i comunicació instantània a través del mòbil. Un primer grup ja va participar en el taller que va tenir lloc al novembre del 2015, mentre que el segon ha començat tot just ara.  Així doncs, 15 persones formen part d’aquest segon grup que rep la formació, de quatre hores de durada, a l’aula multimèdia de la Biblioteca Municipal de Cambrils.

Aquesta iniciativa forma part d’un programa impulsat per la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España. El projecte preveu formar a més de 4.000 persones majors de 55 anys en l’ús de les tauletes i els smartphones a tota Catalunya mitjançant la realització de més de 150 tallers entre els mesos de setembre de 2015 i març de 2016 en diferents espais com biblioteques, centres cívics, casals de la gent gran o universitats catalanes.

L’objectiu d’aquesta campanya és que la gent gran aprengui a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa Wifi, navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges