Divendres, 02 d'Agost de 2024

El Reus, sense marge d'error

Els reusencs reben l'Enrile Pas Alcoy a les 9 de la nit al Palau d'Esports

12 de Març de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus intentarà tornar a aconseguir la victòria

    Clàudia Bonet

El Reus Deportiu necessita reconduir la seva trajectòria i vol fer-ho guanyant l'Enrile Pas Alcoy aquest dissabte. Els jugadors d'Enrico Mariotti volen desfer-se de l'última derrota a l'OK Lliga i de les eliminatòries de la Copa del Rei i de la CERS per passar pàgina i encarar el tram final de la temporada.

Els reusencs van perdre en la darrera jornada a la pista del Lleida (4-2), una derrota que els va fer baixar a la novena posició amb 26 punts, a tres de la quarta posició, que dóna accés a la Lliga Europea de la temporada vinent. L'objectiu dels d'Enrico Mariotti en aquest últim tram de la temporada passa per seguir tenint opcions en la lluita pel quart lloc. En les darreres deu jornades però, els roig-i-negres han sumat sis derrotes, dos empats i només dues victòries, una trajectòria amb un balanç negatiu pels interessos dels reusencs.

El rival, l'Enrile Pas Alcoy, és el cuer de l'OK Lliga amb 11 punts. En aquestes dinou jornades, han sumat tres victòries, dos empats i catorze derrotes, la darrera amb el Coinasa Liceo per 2 gols a 6. És l'equip que acumula menys gols a favor i dels que han rebut més dianes en contra. En el partit d'aquest dissabte, els reusencs volen retrobar-se amb la victòria davant la seva afició i aconseguir passar pàgina. L'encontre estarà dirigit pels col·legiats Iñigo López i Ignacio Garmendia.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges