Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Els participants al programa Slim Diet perden 27 quilograms en total en un mes

31 de Març de 2016, per Redacció
  • Participants al programa Slim Diet, del Tennis Monterols

    Cedida

El programa d'aprimament del Club Tennis Monterols, l'Slim Diet, ha complert el seu primer mes des de la seva posada en marxa i ha aconseguit que els sis participants hagin perdut fins a 27 quilograms entre tots. Fins a 1.200 persones es van presentar al concurs per ser seleccionats, i finalment, els escollits per dur a terme el programa són Rocio Carricondo, Ángeles Gómez, Paulo Outeiral, Maria Jesús Ponce, Aitor Ramon i Carlos Zaplana.

El programa, valorat en 400 euros, consisteix en 12 sessions personalitzades amb la faixa Slim Belly -un sistema que ajuda a reduir greixos localitzats a la panxa, la cintura i els malucs- i una dieta dissenyada per un nutricionista per a cada participant. L'evolució del programa es pot seguir al web del Club Tennis Monterols.

El club reusenc ofereix a tots els inscrits al concurs de l'Slim Diet 12 sessions d'Slim Belly per 40 euros, en cas de ser socis, i de 54,90 euros, en cas de no ser-ho.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  31 de Març de 2016

Bona feina!

Això és treballar per la societa. Bona feina. No conec a la Rocio Carricondo però el fet de portar el cognom, no gens habitual, em dona peu a demanar-li es posi en contacte amb mi. Potser, fins i tot, som família!

Reportatges