Dimecres, 11 de Setembre de 2024

L'Ajuntament de Mont-roig tanca el 2015 amb un superàvit de 4 milions i mig d'euros

Annabel García pren possessió com a nova regidora del grup municipal de CiU

13 d'Abril de 2016, per Redacció
  • Annabel García, durant la presa de possessió

    Cedida

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp tanca el 2015 amb un superàvit de 4 milions i mig d'euros. La sessió plenària, celebrada aquest dimecres, ha servit per donar compte de la liquidació de l'exercici del 2015, i aprovar incorporar aquest romanent de tresoreria al pressupost del 2016.

Un cop aprovada la liquidació es procedeix a incorporar els romanents de l'exercici en curs. Segons ha explicat l'equip de govern, aquest situació permetrà engegar inversions diverses com la millora de l'enllumenat del muncipi, de la Casa de la Cultura, o l'ampliació de les pistes de bitlles, entre d'altres. Els grups a la oposició han demanat més informació sobre algunes de les inversions que es proposen fer.

Un altre dels punts que s'ha aprovat és el pla estratègic de subvencions 2016-2019. Així mateix, en el torn de mocions, s'ha aprovat el document presentat pel grup municipal d'ERC, que dóna suport a les entitats del tercer sector de Catalunya. També s'ha donat llum verda a la moció d'Esquerra sobre el procediment de regularització del valor cadastral de les construccions rústiques, agrícoles, ramaderes i forestals.

Annabel Garcia pren possessió com a nova regidora de l'Ajuntament

El plenari ha formalitzat la presa de possessió d'Annabel Garcia com a regidora del grup municipal de CiU. Garcia ha promès per imperatiu legal i ha afegit la fórmula proposada el passat mes de juny per l'AMI per donar suport al procés.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges