L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils ha acollit aquest divendres el Projecte Integrat-Concurs Gastronòmic. Aquest projecte és una activitat que els alumnes han anat preparant amb els professors tècnics i amb els experts de les dues especialitats del Pla de Transició al Treball de Cambrils: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració.
Aquest any també hi hagut participants d'altres PTT d'arreu de Catalunya. Els alumnes han posat en pràctica els coneixements obtinguts durant el curs i han cuinat davant d'un jurat extern i intern. Maria Gamboa Massó ha rebut el primer premi consistent en un contracte de treball a l’empresa Cambrils Park durant els mesos de juliol i agost, de mans del responsable de restauració de l’empresa, Jordi Adam.
El segon premi ha estat per a Lluís Garcia Ferreira, qui l’ha rebut de mans de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i de la Regidora d’Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació, Montse Masdeu. En aquest cas ha rebut un notebook, gentilesa del propi Ajuntament. I el tercer premi ha estat per a Oriol Gatell Martin, qui ha rebut un maletí d’eines de cuina gentilesa de l’empresa Ganiveteria Pérez.
El jurat extern estava integrat per: Estanislau Vidal-Folch, subdirector General de Programes, Formació i Innovació; Jaume Hill, Coordinador PFI-PTT; Jordi Jardí, Director de l’INS Escola d’Hoteleria i Turisme; Montserrat Masdeu, regidora del Departament d’Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació; Sílvia Rodes, Directora dels serveis Territorials d’Ensenyament; i Jordi Adam, responsable de restauració de Cambrils Park.
Pel que fa al Jurat Intern, comptava amb la participació de Juan Miguel López, xef de Cambrils Park; i Antonio José García Samaniego, del Restaurant el Pósito.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics