El catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la URV, Jordi Salas-Salvadó, pronunciarà aquest dijous, a dos quarts de 8 de la tarda a la seu de la Fundació Privada Reddis (plaça de la Llibertat, 6 de Reus), la conferencia ‘Importància de la dieta mediterrània en la prevenció de les malalties cròniques. L’estudi Predimed i Predimed-plus’.
Jordi Salas-Salvadó es llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor per la Universitat de Barcelona. Va realitzar el seus estudis d’especialització post doctoral a la Universitat de Nancy. A la Universitat de París va obtenir el Certificat d’Estudis Superiors en Nutrició Humana i un Diploma d’Estudis Avançats (DEA) de Nutrició Artificial. Docent i investigador, en l’actualitat Salas presideix la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD), dirigeix el Centre Català de la Nutrició (CCNIEC-IEC) i és membre del Comitè Científic de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN).
La conferència s’inclou en el cicle ‘Educar Avui’, inaugurat el passat mes de novembre.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics