Dijous, 15 d'Agost de 2024

Cambrils, subseu de Tarraco Viva, acull l'activitat familiar 'Els amulets de Cleòpatra'

Tindrà lloc a la vil·la romana de La Llosa, aquest proper dissabte

13 de Maig de 2016, per Redacció
  • La vil·la romana de La Llosa acollirà l'activitat el proper 14 de maig

    Cedida

Cambrils és, per vuitè any consecutiu, subseu de Tarraco Viva, que se celebrarà d'aquest dissabte, 14 de maig, a Tarragona. El municipi del Baix Cap acollirà l'estrena de l'activitat familiar 'Els amulets perduts de Cleòpatra', a càrrec d'Iber. Es tracta d'un joc de pistes de recreació de la vida quotidiana de la vil·la que compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Barri de La Llosa. La visita s'estrena amb el suport de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i s'ha creat en sintonia amb el lema de l'edició d'enguany del festival: 'Roma i Egipte, una fascinació mediterrània'.

Actes gratuïts

És així com, amb un programa dedicat a la civilització egípcia, el festival Tarraco Viva, organitzat per l'Ajuntament de Tarragona, arriba enguany a la XVIII edició amb bona salut. A més de l'activitat a La Llosa, el programa que aquest 2016 es durà a terme per part de l'Ajuntament de Cambrils i del Museu d'Història de Cambrils inclou altres actes gratuïts que continuen la línia marcada en altres edicions.

Així, el dissabte 14 de maig es durà a terme una jornada de portes obertes al Museu Molí de les Tres Eres per a l'exposició 'Cambrils, els orígens', que tindrà lloc d'11 del matí a 2 de la tarda i de 5 a 8 de la tarda. També aquest dissabte a la tarda, la vil·la romana de La Llosa serà l'escenari per provar l'aplicació virtual gratuïta Imageene compatible amb dispositius amb sistemes IOS i Android. L'endemà al matí, 15 de maig, hi haurà de nou jornada de portes obertes per visitar 'Cambrils, els orígens'. El cap de setmana dels dies 21 i 22 de maig es repetiran les activitats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges