Dijous, 25 de Juliol de 2024

Guanyar i esperar

15 de Maig de 2016, per Josep Gallofré
  • Eliseu Cassamà, en el partit de la temporada passada contra la UE Cornellà

    CF Reus Deportiu

Vèncer la UE Cornellà i esperar un resultat negatiu del Vila-real B a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Aquestes és la premisa perquè el CF Reus Deportiu sigui campió del grup 3 de Segona Divisió B. Els roigs-i-negres competiran a Cornellà, a partir de les 6 de la tarda, en una jornada que es caracteritzarà, de nou, per l'horari unificat.

Per a ser campió, el CF Reus ha de guanyar el seu partit i esperar que el Vila-real B empati o perdi contra l'Espanyol B. Tot i això, els roigs-i-negres poden finalitzar tercers, si no vencen al Cornellà i l'Hèrcules guanya contra el Llosetí. Malgrat les matemàtiques, l'entrenador reusenc, Natxo González, té clar que "primer hem de guanyar nosaltres, la resta no ho podem controlar". El tècnic basc ha explicat que "hem preparat el partit i el que ens trobarem, i hem de creure que ho podem aconseguir".

'M'espero el millor Cornellà'

La UE Cornellà va perdre en la passada jornada totes les opcions d'acabar la temporada en play-off, després de caure contra el Lleida Esportiu. Malgrat aquesta situació, Natxo González s'espera "el millor Cornellà", i no vol "pensar i especular". En el partit de l'any passat, el CF Reus va perdre per 2 gols a 0, fent un dels pitjors encontres de la temporada.

D'aquesta situació Natxo González en vol aprendre: "Em serveix per veure com vam plantejar-lo i tenir-lo de referència". Tot i això, argumenta "que no hi ha els mateixos jugadors, però que s'han de treure conclusions". L'equip dels exroig-i-negres Ñoño i Masqué intentarà treure profit de les jugades a pilota aturada, un dels punts forts al seu camp. De fet, el 44% dels seus gols són d'estratègia.

La baixa d'Edgar Hernández

Natxo González no tindrà per aquest partit el davanter Edgar Hernández, autor del gol contra l'Olímpic, per sanció. La situació, però, no preocupa especialment al tècnic basc, ja que considera que "tenim suficients jugadors per competir a un gran nivell en la zona ofensiva". Això sí, Fran Carbia no estarà disponible per lesió.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges