Dimarts, 16 de Juliol de 2024

La Ganxet Pintxo impulsa la Ganxet Pujo en suport al CF Reus Deportiu

Els establiments adherits a la campanya oferiran tapes al·legòriques a la disputa del 'play-off' dels roig-i-negres per pujar a la Segona A

23 de Maig de 2016, per Redacció
  • La coca roig-i-negra, una de les delícies de la Ganxet Pujo

    Cedida

L’organització de la Ganxet Pintxo, liderada per la Cambra de Comerç amb el suport d’Estrella Damm i l’Ajuntament de Reus, ha decidit promoure un operatiu especial per donar suport al CF Reus Deportiu en el seu camí cap a la Segona divisió A. Es tracta de la Ganxet Pujo, que gràficament juga amb la tipografia del logotip de la popular ruta de tapes de Reus.

Diversos establiments hi donen suport

Des d’aquest passat cap de setmana, s’han començat a distribuir als establiments adherits a la ruta els cartells d’aquesta promoció, que vol servir per visualitzar el suport ciutadà a l’equip roig-i-negre. Paral·lelament a aquesta difusió, s’ha ofert l’opció als establiments que ho desitgin de poder realitzar alguna tapa al·legòrica a la disputa del 'play-off' per servir-la a demanda de la seva clientela. En aquesta línia, ja s’han recollit algunes propostes com el gelat roig-i-negre de Gelats Xixona, la xocolata de la Ganxet Pujo de la Confiteria Poy, la coca roig-i-negra del Forn Sistaré, les gambes del Cantàbric a l’allet del Bar Bon Mar o la mossegada roig-i-negra del Dos Más Una.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut recordar l’estreta col·laboració que l’entitat manté amb el CF Reus Deportiu i que s’ha visualitzat, repetidament, en diversos operatius com la mateixa ruta de tapes. “Per això, volíem sumar-nos a un moment històric com el que viu el Reus Deportiu amb la disputa del 'play-off' i aportar el nostre gra de sorra per fer que la ciutat estigui, més que mai, al costat del seu primer equip de futbol”, ha dit. Les xarxes socials de la Ganxet Pintxo s’encarregaran de fer difusió de les diverses tapes que s’aniran incorporant a la ruta. La voluntat de l’organització és mantenir aquest operatiu extraordinari fins que el Reus culmini la seva participació en el 'play-off' amb el desig evident de celebrar finalment l’ascens a la Segona divisió A.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges