Divendres, 04 d'Octubre de 2024

El Reus vol assaltar el Palau Blaugrana en l'últim partit a domicili

Els reusencs s'enfronten al FC Barcelona aquest divendres a les nou del vespre

27 de Maig de 2016, per Clàudia Bonet
  • Imatge del partit d'anada entre Reus i Barça

    Clàudia Bonet

Al Reus Deportiu li queden dos partits per conquistar la quarta plaça i el seu objectiu requereix guanyar. Els reusencs visiten un FC Barcelona, campió de l'OK Lliga 2015-16, que just després del partit rebrà el trofeu de campió de lliga. Els roig-i-negres, quarts amb 48 punts, un més que el Moritz Vendrell, buscaran assaltar el Palau Blaugrana per sumar tres punts vitals en aquesta lluita pel quart lloc. Per la seva banda, els vendrellencs rebran la visita del Coinasa Liceo, abans de l'última jornada on visitaran el Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Els reusencs sumen tres victòries i un empat en les darreres quatre jornades, en l'última, van guanyar per 3 gols a 1 a l'Igualada. Els jugadors d'Enrico Mariotti  travessen un bon moment i no volen deixar escapar l'oportunitat de jugar la Lliga Europea la temporada vinent.

Una victòria al Palau Blaugrana els permetria arribar a l'última jornada per davant del Moritz Vendrell, i fins i tot, una victòria reusenca combinada amb una derrota dels vendrellencs, els permetria arribar a l'últim partit amb la plaça assegurada. Per tant, sumar els tres punts és vital pel conjunt roig-i-negre. Els blaugrana, amb el títol al sac, encadenen dues jornades on han empatat per 4 gols a 4 amb el CP Vic i el Coinasa Liceo. L'encontre d'aquest vespre estarà dirigit pels col·legiats Alberto Garrote i Ivan González.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges