Dijous, 28 de Març de 2024

Tornen les Cambrivacances al Palau d’Esports de Cambrils

El proper 7 de juny s’obren les inscripcions de les activitats esportives que es realitzaran des de finals de juny i fins les primeres setmanes de setembre

02 de Juny de 2016, per Redacció
  • Cartell de les Cambrivacances 2015

    Canal Cambrils

Enguany, les activitats d’estiu en lleure i esports adreçades a infants i joves de Cambrils, tindran com a objectiu descobrir els secrets de la natura a través de propostes i tallers setmanals que afavoriran l’aprenentatge a través del joc i l’esport.  A més, els infants entre 3 i 8 anys podran realitzar una hora diària d’activitats en anglès. D’altra banda, els que tinguin entre 6 i 14 i vulguin practicar la llengua estrangera podran inscriure’s a les activitats Summer Cambri o Play and Learn.

Les activitats es dividiran en tres grups depenen de l’edat dels infants. Els nens entre 3 i 5 i de 6 i 8 anys estaran a les cambri vacances on podran gaudir de tallers, jocs i activitats esportives. Els joves d’entre 9 i 14 estaran al grup de vacances multiesportives on realitzaran diferents esports i jocs relacionades amb l’esport, a més, aquest sector realitzarà sortides a la platja.

Les Cambrivacances també comptaran amb el servei de guarderia de 8 a 9 del matí, amb un cost de 10,25 euros per setmana i 3 euros el dia. El servei de menjadors serà 1 a 3 del migdia i el preu constarà de 31,75 euros per setmana i 6,60 euros el dia.

Les inscripcions es faran a partir del dimarts  7 de juny al Palau Municipal d'Esports per les activitats de 3 a 14 anys, i el 9 de juny per als cursos de natació, vela, i estades nàutiques. Tot i la col·laboració de les entitats esportives locals en el projecte, des de l’Ajuntament de Cambrils es recomana contactar directament amb els clubs: bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, patinatge, hoquei, tennis taula i bàdminton.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics