Dimecres, 17 de Juliol de 2024

Cambrils acollirà una Trobada de Bèsties de Foc per Sant Pere

Del 22 de juny al 3 de juliol el municipi gaudirà de més d’una vintena d’activitats

20 de Juny de 2016, per Redacció
  • Presentació de la Festa Major de Sant Pere de Cambrils

    Cedida

La nit de Sant Joan donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pere de Cambrils amb l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça de la Vila fins les Escales Reials del Mollet del Rec. A partir de les 9 del vespre s’espera l’arribada de la cercavila amb el grup de Timbals del Ball de Diables ‘Els Cagarrines’, al pàrquing d’Horta de Santa Maria, on hi haurà una ballada de sardanes i la lectura del manifest mentre encenen la foguera.

La novetat d’aquest any de la festa és la Trobada de Bèsties de Foc, el dissabte 25 de juny, a partir de dos quart de 9 del vespre, a les escales Reials del port. A les 10 del vespre s'iniciarà la cercavila de foc amb les bèsties de Sant Feliu de Codines, Castelló de la Plana, el Vendrell, Lleida, Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Almoster i Perafort. La representació cambrilenca anirà a càrrec de la Farnaca i de la Galera de Foc.

Entre els actes de la Festa Major destaquen la XI Festa de l’Ormeig recreant les tècniques i treballs de la pesca a Cambrils, la Regata Popular de Llaguts 2016, la VI Festa Bastonera Infantil i d’altres com exposicions, mercat d’art o concerts a la cripta de l’ermita. Cal destacar que enguany la Revetlla de Sant Pere es trasllada al Passeig Marítim i que la nova app ‘Cambrils’ permet descarregar a partir del 21 de juny tota la informació sobre la Festa Major.  

Podeu consultar el programa sencer de la festa en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges