Diumenge, 04 d'Agost de 2024

A la venda les entrades per a la reestrena de 'Tempesta esvaïda' a Reus

La peça, presentada el 1936 a Barcelona, arribarà al Fortuny el 22 de juliol

21 de Juny de 2016, per Redacció
  • L'Orquestra Camera Musicae prendrà part en l'espectacle

    Reusdigital

Aquest dimarts, 21 de juny, s'han posat a la venda les entrades de la reestrena de l'espectacle 'Tempesta esvaïda', que es representarà en primícia al Teatre Fortuny el dia 22 de juliol, a les 9 del vespre. Es tracta d'una peça de teatre líric en català, estrenada l'any 1936 al Teatre Nou de Barcelona, que mai més ha estat representada a causa de la Guerra Civil i el posterior període de dictadura.

Les entrades es poden adquirir des d'aquest dimarts a un preu de 22, 15 i 8 euros, a la taquilla del Teatre Fortuny (plaça de Prim, 4), d'11 del matí a 1 del migdia, i de 5 a la tarda a 8 del vespre o bé per Internet a través del web del Teatre. L'esdeveniment és possible gràcies al Consorci del Teatre Fortuny, la Xarxa Transversal, el Departament de Cultura i l'Associació per a la Divulgació, l'Ensenyament i la Promoció de la Música Catalana.

En el muntatge escènic hi participaran l'Orquestra Camera Musicae i el cor Liedercamera, els quals posaran entre 80 i 90 persones damunt de l'escenari. Entre els solistes s'inclou la participació de la mezzosoprano riudomenca Tànit Bono. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus i vicepresidenta de la Xarxa Transversal de municipis, Montserrat Caelles, ha recordat que després de l'estrena a Reus aquest espectacle es podrà veure a Figueres (Alt Empordà) i Manresa (Bages).

El projecte, impulsat des de l'Associació per a la Divulgació, l'Ensenyament i la Promoció de la Música Catalana, inclou l'enregistrament de l'estrena a Reus i l'edició tant d'aquesta gravació com del llibret, a càrrec de l'editora musical FICTA.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges