Dissabte, 03 d'Agost de 2024

El jutge d'Innova no veu delicte en l'adjudicació d'un terreny al grup Bon Preu

Les parts tenen temps per veure si hi ha delicte en la documentació aportada per la Guàrdia Civil

25 de Juliol de 2016, per Redacció
  • La investigació s'ha realitzat arran de documentació confiscada per la Guàrdia Civil

    El Punt Avui

El magistrat del cas Innova, Diego Álvarez de Juan, ha aixecat el secret de sumari de la peça número 13, relacionada amb la compra d'un solar per part del Grup Bon Preu per construir un supermercat a Reus. Segons avança Reusdiari.cat, el jutge no veu delicte en el procés d'aquesta adjudicació i ara demana a les parts, acusació i fiscalia, que es posicionin al respecte. Si no es demana cap delicte, fins el 15 de setembre, seria la primera peça del cas que s'arxiva.

El magistrat assegura a la interlocutòria que la investigació es va iniciar arran d'una denúncia anònima i que s'ha analitzat material informàtic i correus electrònics que la Guàrdia Civil va confiscar durant l'escorcoll al despatx de l'exprimera tinent d'alcalde, Teresa Gomis, el maig de l'any passat. A la vegada, el jutge també ha investigat la tasca de l'exregidor d'Urbanisme, Miquel Domingo.

La investigació es refereix al solar de Tecnoparc que el Grup Bon Preu ha utilizat per fer un supermercat i a una possible irregularitat en l'adjudicació municipal de l'espai. El magistrat ha analitzat si existia una adjudicació a dit, tenint en compte que l'acalde, Carles Pellicer, va anunciar mesos abans de vendre el solar que s'hi instal·laria aquest nou centre comercial. Finalment, però, el magistrat no veu cap delicte.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges