Diumenge, 06 d'Octubre de 2024

Recta final de la Festa Major de Vila-seca

El 3 d’agost se celebra el vuitè Concurs de llançament de pinyols d’oliva

02 d'Agost de 2016, per Redacció
  • Concurs de llançament de pinyol d'oliva, l'any passat

    Cedida

Vila-seca encara els últims dies de Festa Major amb diferents actes tradicionals i musicals. El 2 d’agost, l’orquestra La Principal de la Bisbal actuarà al parc de la Riera a partir de dos quarts de 10 de la nit, i a dos quarts de 12 de la nit tindrà lloc el Ball de Festa Major.

Per dimecres 3 d’agost, dia que es commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve, la plaça de l’Església acollirà el vuitè Concurs de llançament de pinyol d’oliva. El seguirà l’Splash en benefici de Sosciathlon i en solidaritat amb la Fundació Josep Carreras i l’Associació Astafanías. A les 12 del migdia hi haurà la Missa Major a l’Església Parroquial de Sant Esteve, i a les 9 del vespre es lliuraran els premis d’engalament de Balcons i Carrers i també el concert d’havaneres.

I per donar el punt i final a la festa, els Trabucaires del Comú realitzaran una cercavila a les 11 de la nit des de l’Església fins la plaça dels Països Catalans, on s’iniciarà el Correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca fins a la plaça d’Alexander Flemming. A la mitjanit, tindrà lloc el Gran Castell de Focs d’Artificis amb Drac Coeters, que tancaran la jornada festiva. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges