Dijous, 17 d'Octubre de 2024

El Mas Carandell obre la preinscripció a la nova edició del programa SEFED

18 d'Octubre de 2016, per Redacció
  • Alumnes de Mas Carandell, en una imatge d'arxiu

    Cedida

El Mas Carandell ha obert aquest setmana el període de preinscripció a la nova edició del programa SEFED, d’activitats de gestió administrativa, que permet obtenir un Certificat oficial de professionalitat de nivell 2. El SEFED utilitza la metodologia de simulació empresarial per l’aprenentatge, de forma que l’alumnat s’integra en un context de treball administratiu incorporant-se a una empresa simulada que compta amb totes les condicions d’una relació laboral real.

Per accedir al SEFED les persones interessades han d’estar inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball, i disposar d’un nivell d'estudis, mínim de Graduat en ESO, Graduat escolar, o equivalent. Si no es compta amb aquesta formació també es possible accedir amb un certificat complet de nivell 1 de la família professional d’Administració i gestió, o bé passant unes proves.

Per tal d’explicar més detalladament aquest recurs, els propers dies 21, 24 i 26 d’octubre, a les 10 del matí, es realitzaran sessions informatives a les instal·lacions del Mas Carandell obertes a les persones interessades. El programa SEFED de Mas Carandell està previst que comenci el 2 de novembre en horari de 8 del matí a 2 del migdia. Es complementa amb un període de pràctiques en empreses del territori.

Les persones interessades poden trobar més informació i realitzar la preinscripció en línia a l’adreça mascarandell.cat o bé a la secretaria del Mas Carandell, en horari de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i els dilluns, de 4 a 7 de la tarda.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges