Dilluns, 15 de Juliol de 2024

La Salle Reus impulsa la creació d’una geganta inspirada en el personatge de la Pastoreta

Per tal de poder fer front a una part del cost del projecte s’engegarà una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami

22 de Novembre de 2016, per Redacció
  • Esboç de la geganta

    Cedida

El col·legi La Salle Reus està immers en la creació d’una geganta que serà la representació del popular personatge reusenc de la Pastoreta. El disseny d’aquest nou conjunt parteix de l'origen històric de la Pastoreta, i el vestuari és fidedigne a l’època i al seu ofici, el pastoreig d’ovelles.

Així doncs, s’ha proposat la construcció d’una figura de 3 metres de fibra de vidre perquè els alumnes més grans del centre en disposin durant les celebracions escolars i també durant altres celebracions a la ciutat de Reus. La creació de la Geganta de La Salle Reus està directament lligada a la redacció del Treball de Recerca d’un alumne de 2n de Batxillerat del centre escolar, Arnau Fernandez, i l'encarregat del seu disseny i construcció és l'artesà tortosí Joan Iniesta.

Campanya de micromecenatge

Per tal de poder fer front al cost que suposa la construcció de la geganta, l’escola engegarà una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per tal que els mecenes que ho vulguin puguin contribuir a finançar  la construcció. L’objectiu econòmic que s’ha marcat és de 1.600 euros i en el cas que aquesta xifra se superi la recaptació anirà destinada a sufragar les despeses que s'estan derivant arran de la seva construcció, i a contribuir en les despeses de la festa de presentació de la nova geganta. La campanya per poder contribuir en el projecte està en marxa des d’aquest mateix dimarts. S’hi pot accedir a través d'aquest enllaç.

A banda, des del centre escolar també s’impulsarà una campanya a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #ApadrinoLaGeganta, per donar a conèixer la iniciativa entre la ciutadania.

Els treballs de disseny i construcció de la Geganta de La Salle Reus ja han començat. La seva presentació pública està prevista pel mes de maig de 2017, coincidint amb la celebració de les festes de l’escola, moment en què també es faria efectiu el lliurament de les recompenses als col·laboradors.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges