Dissabte, 12 d'Octubre de 2024

Vandellòs i l’Hospitalet acull la campanya ‘El Nadal dels Sentits’

S’entregaran premis per cada compra de 10 euros feta als comerços de proximitat

01 de Desembre de 2016, per Redacció
  • La campanya 'Nadal dels Sentits' premiarà les compres als comerços de proximitat de l'Hospitalet i Vandellòs

    Cedida

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme, han organitzat, per segon any, la campanya ‘Nadal dels Sentits’, que pretén que les compres de Nadal es facin als comerços de proximitat, mitjançant l’entrega de premis per cada compra de 10 euros realitzada en algun dels establiments que s’hi han adherit.

La iniciativa estarà en marxa a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tots els caps de setmana des del 2 de desembre fins al 5 de gener, exceptuant els del 24 i 25 de desembre i el 31 i 1 de gener, i també es farà els dies 8 i 9 de desembre i 4 i 5 de gener.

Una vuitantena d’establiments adherits lliuraran premis als clients per compres a partir de 10 euros. Per aconseguir-los, caldrà canviar els tiquets de compra per vals a l’Oficina de Turisme, que oferiran un val per cada 10 euros gastats, amb un màxim de 20 vals per cada compra. Els vals obtinguts es podran bescanviar per viatges al trenet nadalenc, bosses de crispetes, cotó de sucre, una figura feta amb globus o una sessió de pintura de cara.

Encesa dels llums de Nadal a l’Hospitalet i a Vandellós

L’encesa oficial dels llums de Nadal a l’Hospitalet de l’Infant tindrà lloc el divendres, 2 de desembre, a partir de les 6 de la tarda, a la Plaça Catalunya. També es presentarà el vídeo del ‘Nadal dels Sentits’ i un 'mapping' nadalenc, hi haurà cantada de nadales i xocolatada pels assistents. A Vandellòs, l’encesa oficial de les llums es farà el dimarts, 6 de desembre, a les 6 de la tarda, a Ca la Torre. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges