Divendres, 13 de Setembre de 2024

Música a canvi de joguines

A través de la iniciativa 'Música per Joguines', el 17 de desembre es podrà col·laborar amb els projectes de Càritas dedicats a la infància a Reus i Tarragona

09 de Desembre de 2016, per Redacció
  • El Conservatori de Reus s'omplirà el dissabte 17 de desembre de música i solidaritat

    Cedida

Les escoles i conservatoris de la Diputació a Tarragona i a Reus obriran el dissabte, 17 de desembre, les seves portes per oferir de manera gratuïta concerts, tallers i altres activitats a tota la ciutadania, a canvi que els assistents portin aquell dia una joguina nova i no bèl·lica. La iniciativa 'Música per Joguines' vol acostar l'activitat dels centres d'educació musical de la Diputació a tothom i col·laborar, alhora, en els projectes d'infància de Càritas. Per aquest motiu, les portes dels dos centres seran obertes durant tot el matí oferir un ampli programa ple de música i solidaritat. 

Activitats organitzades a l'Escola i Conservatori de la Diputació a Tarragona i Reus

Les activitats començaran a dos quarts de 10 del matí a l'Escola i Conservatori de Música a Tarragona, amb l'assaig obert de tubes al Pati del Conservatori, en el marc de la trobada Tuba Christmas Tarragona que organitza l'Associació Catalana de Tubes i Bombardins (Acatub). Aquest dia es donaran cita a la ciutat alumnes de tuba de tot Catalunya. Les sessions d'assaig s'obriran a tot el públic que ho desitgi amb l'única condició que aportin una joguina nova. Posteriorment, a dos quarts d'1 del migdia, els musics participants a la Tuba Christmas Tarragona es traslladaran a la Plaça des Sedassos per oferir un concert a l'aire lliure.

L'activitat al Conservatori dins la iniciativa Música per Joguines inclou, també, Spa de veu. Es tracta d'un taller de tècniques de relaxació combinades amb el treball de la veu que tindrà lloc entre les 10 del matí i dos quarts de 12. El taller és obert a tothom amb places limitades, raó per la qual cal inscriure's i confirmar l'assistència a través del lloc web www.dipta.cat/cmtarragona.

L'Escola i Conservatori de Musica de la Diputació a Reus ha programat pel dia 17 de desembre un matí de tallers amb música per a nadons i diferents concerts . A dos quarts d'11 del matí tindrà lloc el taller de música per a nadons d'1 a 3 anys. La gran demanda ha fet que s'hagin cobert ja les places i que s'hagi decidit programar una altra sessió, adreçada a la mateixa franja d'edat, a dos quarts d'1 del migdia. Finalment, a dos quarts de 12, s'impartirà el taller de música adreçat als nadons més petits, de 0 a 12 mesos.

A més dels tallers, durant tot el matí de dissabte hi haurà concerts oberts a tothom. La primera actuació tindrà lloc a les 11 del matí amb el concert de la Banda d'alumnes de Bàsic II i Avançat 1r de l'Escola de Música. A dos quarts de 12, el públic podrà assistir al conte familiar musical 'L'aneguet lleig'. Finalment, a les 12 tindrà lloc el concert 'Viatge pel món' a càrrec de la  Banda d'alumnes d'Avançat 2n i 3r de l'Escola de Música de la Diputació a Reus.

Les places dels tallers són limitades i cal realitzar la inscripció a través del lloc web www.dipta.cat/cmreus. L'assistència a les sessions, així com a les actuacions i concerts és gratuïta amb l'únic requisit de portar, a mode d'entrada solidària, una joguina nova i no bèl·lica.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges