Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Els oients de 'LANOVA En joc' volen un davanter centre

El 85% dels seguidors aposta per la incorporació d'un '9' al mercat d'hivern

29 de Desembre de 2016, per Redacció
  • Chrisantus, al partit contra el Còrdova a l'Estadi

    José Carlos León/ El Punt Avui

Com el pa que es menja, el CF Reus necessita un 'killer'. Així ho pensen els seguidors de l'espai esportiu 'LANOVA En joc', de LANOVA Ràdio, que enguany transmet tot els partits dels roig-i-negres a la Segona Divisió A. Ara que s'ha obert el 'mercato' de fitxatges i que alguns equips ja han mogut fitxa, com el Nàstic, els integrants del programa han volgut copsar l'opinió de la seva audiència pel que fa a les incorporacions que hauria de fer la direcció tècnica de Parés. Els resultats són molt clars. Un 85% de l'afició creu que s'ha de fitxar un '9' sí o sí. Ara bé, des de la cúpula del club s'ha apuntat en reiterades ocasions que només es fitxarà si sorgeix una gran oportunitat.

Chrisantus no convenç

De fet, fins i tot el tècnic Natxo González ha admès que a l'equip li manca gol. El problema, però, és que aquest es paga molt car al futbol professional. El CF Reus té un dels pressupostos més ajustats de la categoria, i en conseqüència ha de lluitar amb menys recursos que altres clubs quan es tracta de fitxar. El bloc roig-i-negre és el menys golejador de la Lliga (ha anotat 17 dianes, com el cuer Nàstic) però almenys n'ha tret petroli i ha ostentat llocs de play-off durant gran part del campionat. Les lesions dels davanters, d'altra banda, tampoc han facilitat les coses.

Chrisantus, la gran esperança en atac del CF Reus, no s'ha estrenat encara com a golejador i les seves darreres actuacions han estat discretes. 'Máyor', per contra, ha anat de menys a més i no només ha anotat gols decisius (com el que va significar el triomf al Tartiere d'Oviedo) sinó que sembla la principal opció per González. No obstant això, l'alacantí no és un '9' pur, i per tant no pot garantir grans registres golejadors. Querol, Carbia i Jorge Díaz hauran de seguir aportant la seva qualitat per maquillar la manca d'un davanter centre poderós.

Operació sortida?

D'altra banda, l'audiència de 'LANOVA En joc' també ha valorat la possibilitat de fitxar un jugador de banda o un interior. La primera opció sembla la preferent per als oients de l'espai del 99.8 de l'FM, amb un 12% dels vots, mentre que la segona ha recollit un residual 3% dels suports. Més enllà dels fitxatges d'hivern, si aquests finalment es produeixen, una altra qüestió pendent de resoldre és la d'alguns integrants de la plantilla que ara per ara no tenen minuts. És el cas de Guzzo, Campins, Rafa García, o Melli, entre d'altres. Cal recordar que els dos primers tenen contracte en vigor fins al juny de 2018, mentre que els veterans García i Melli acaben el seu vincle amb el club el proper mes de juny.

'LANOVA En joc', una coproducció de Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, tornarà el proper dia de Reis, a tres quarts de 4 de la tarda, per narrar en directe i en exclusiva l'encontre que els reusencs disputaran amb el Real Valladolid a terres castellanes. Podreu seguir la narració, a banda de l'FM, al web de l'emissora i a través de l'aplicació per a dispositius mòbils d'aquest mitjà.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Roiginegre  30 de Desembre de 2016

No vindrà cap 9, tinguem-ho clar

Perquè els que hi ha son prou capaços per fer gols, perquè no podem pagar ni competir amb els altres equips per culpa del limit salarial de la lliga i perquè els 9 que hi han estan supercontrolats. No hi ha cap ganga de nivell 1a o 2a que crec poguem agafar, i no podem agafar cap nano jove i donar-li la responsabilitat de bones a primeres en una lliga tan competida.
Es mira massa al 9 i és un error, perquè els gols que realment trobem a faltar son els d'Haro, Querol, Jorge, Vaz i en menor mesura Miramón i Vítor. El sistema ofensiu del Reus té el 9 com a boia, per baixar i obrir pilotes més que per rematar (que també), i el veritable perill del Reus son les mitges puntes, de les quals només Fran ha complert (i molt bé). En quan la segona linia ofensiva comenci a veure porta ens oblidarem del 9.

El que vindrà serà un migcampista probablement.

Manel  30 de Desembre de 2016

mercat d'ivern

Sense cap ducte el Reus nesecita un devanter centre. La resta de l'equip està bè.

Reportatges