Dimecres, 24 de Juliol de 2024

El govern de Tarragona tanca el nou cartipàs municipal amb més pes al PP

Els populars lideraran una nova àrea mentre Acero, el relleu de Fernández, s'encarregarà de Mobilitat, Domini Públic, Protecció Civil i Cases Regionals

25 de Gener de 2017, per ACN
  • Primer pla de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros

    ACN

El govern de l’Ajuntament de Tarragona, format pel PSC, PP i Unió, ha enllestit els canvis al cartipàs municipal arran de la marxa d’Alejandro Fernández com a nou portaveu del PPC al Parlament. La reestructuració del govern de Josep Fèlix Ballesteros reforça el grup popular, ja que atorga a José Luis Martín el lideratge de la nova àrea de Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació, a més de la primera tinença d’alcaldia. Per la seva banda, el regidor popular Josep Acero, substitut de Fernández al saló de plens, assumirà la direcció i coordinació dels Plans de Mobilitat, Accessibilitat, Domini Públic, Protecció Civil i Cases Regionals.

Un altre canvi afecta la competència de Recursos Humans, que passa a mans de la regidora Ivana Martínez, que també portarà Centres Cívics, abans adscrits a la regidora Maria Isabel Negueruela. El conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, també assumirà el projecte del Banc d'Espanya.

Begoña Floria, portaveu del Govern, a més de mantenir les àrees de Patrimoni i Festes, passarà a assumir la coordinació de l'àrea de Presidència. Entre les seves competències figuren la coordinació de la comunicació digital de l'Ajuntament de Tarragona.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges