Dimecres, 11 de Setembre de 2024

Vermuts Miró aporta 65.000 euros a la Capital de la Cultura Catalana

L’empresa i l’Ajuntament de Reus han signat un conveni de col·laboració

26 de Gener de 2017, per Paula García
  • Fotografia de família dels representants de l'Ajuntament de Reus i Vermuts Miró

    Paula García

  • Moment de la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Reus i Vermuts Miró

    Paula García

  • Paula García

L’Ajuntament de Reus i Vermuts Miró han signat un conveni que formalitza el mecenatge de l’empresa en l’organització dels actes de la Capital Cultura Catalana Reus 2017. El suport de Vermuts Miró es tradueix en l’aportació de 65.000 euros, que es destinaran a diferents propostes previstes durant l’any a Reus, com ara el Cicle Musical Vermusic. Durant la signatura, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha volgut agrair a l’empresa “la seva implicació amb la ciutat i el binomi públic-privat que permet tirar endavant moltes coses”.

Per la seva banda, el director de Vermuts Miró, Carles Prats, ha explicat el motiu de la seva contribució: “Es tracta de dos fets que ens obligaven a participar, com són Reus i la cultura”. El director de l’empresa ha expressat que espera que “sigui un any amb molt d’èxit i que moltes de les activitats que se celebrin en el marc de Reus com a Capital de la Cultura Catalana puguin tenir continuïtat en un futur”.   

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, més enllà de l’aportació econòmica de Vermuts Miró, ha volgut agrair “la implicació personal de l’empresa en la cultura de Reus”. Ha remarcat que “la nostra ciutat té molta riquesa cultural, però també s’ha de posar en valor, amb aquesta capitalitat cultural, la gran riquesa empresarial que tenim al nostre territori”, segons la regidora.

‘Vermut és cultura’

L’alcalde Pellicer ha assegurat que “parlat de vermut és parlar de cultura, és cultura de Reus, perquè és un element importantíssim de la història de la nostra ciutat i, sense el seu mecenatge, no seria possible projectar la cultura de Reus”. També ha explicat que, a dos dies de la inauguració, s’està treballant perquè “l’acte d’inauguració i l’espectacle inaugural siguin dos punts de partida essencials de la Capital de la Cultura Catalana”. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Reus, Reus Diari Digital, reusdigital, Reus Capital de la Cultura Catalana 2017
Reus, Reus Diari Digital, reusdigital, Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges