Dimecres, 10 de Juliol de 2024

La dificultat de fer net

Natxo González no ha pogut comptar mai amb tot l'equip. El jugador que ha estat més temps de baixa és Vítor, que no supera unes molèsties en un genoll

17 de Febrer de 2017, per L'esportiu.cat/ Redacció
  • Vítor Silva, en un entrenament d'aquesta temporada

    CF Reus Deportiu

  • Migue Garcia, durant el partit amistós d'aquest dijous

    CF Reus Deportiu

El Reus està protagonitzant una temporada millor de l'esperada, i això que en totes les jornades ha tingut baixes i alguns futbolistes que es poden considerar importants s'han perdut uns quants partits. Chrisantus, un dels fitxatges destacats de l'estiu, només ha participat en set partits, ja que ha tingut dues lesions, la segona de les quals el manté actualment fora dels terrenys de joc. Querol ha tingut molèsties durant la primera volta, David Haro no va debutar fins a la tretzena jornada, jugadors com ara Olmo, Benito i Albistegui han estat al voltant d'un mes de baixa per lesió.

L'absència més sensible que ha tingut el Reus aquesta temporada, però, és la del mitjapunta portuguès Vítor Silva. Clau la temporada passada i amb experiència en la primera divisió portuguesa, hi havia moltes ganes de veure'l dirigint el joc ofensiu del Reus a segona A, però només ha jugat quatre partits (les jornades 11, 12, 22 i 23) i mai com a titular. Va trigar a debutar a causa d'uns problemes al genoll dret, després es va lesionar un turmell i ara torna a tenir molèsties al genoll i per això s'ha perdut els dos últims partits, malgrat que ja havia tornat a jugar després de la lesió al turmell. En principi es perdrà el partit de diumenge a Cadis, ja que no hi ha un termini de recuperació clar. És una dolença complicada que necessita temps.

Per al duel al Nuevo Carranza, Natxo González recupera el central Atienza i el mig centre López Garai, que van ser baixa per sanció a Sòria. És probable que tots dos tornin a la titularitat substituint Babic i Marcos Tébar, respectivament.

El Reus disputa un amistós davant el GIF Sundsvall de la primera divisió sueca

El CF Reus ha disputat aquest dijous al matí un partit d’entrenament contra GIF Sundsvall. Els homes de Natxo González s'han imposat en un encontre que s'ha jugat al CE Futbol Salou i que ha servit per repartir minuts entre tots els integrants de la plantilla del primer equip. Guzzo ha fet l'únic gol en el minut 5, gràcies a un fort xut des de fora de l'àrea, després d'una deixada d'esperó de David Querol.

El GIF Sundsvall, equip de la primera divisió sueca, es troba fent l'estada de pretemporada a Salou abans de l'inici de la competició el proper mes d'abril.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Roiginegre  17 de Febrer de 2017

Handicaps

I això encara dona més mèrit a la temporada que estem fent. Som l'equip més limitat dels 22 i hem aguantat 25 jornades entre els deu primers classificats, moltes de les quals situats en llocs de playoff. Quasi res. Amb tota la plantilla disponible, si passéssim una temporada normal a on tots els atacants (sobretot) no caiguessin lesionats cada dos per tres ves a saber a on estaríem...
De normal tirem sense dos titulars indiscutibles, estem sense Vítor i sense Máyor/Chrisantus, sense el subministrador de gols i sense el 9, i això és molt de càstig per a un equip com el nostre. Però estem forts i aguantem!

Reportatges