Dimarts, 30 de Juliol de 2024

Una fira marítima oberta a tots

15 de Març de 2017, per Fabián Escudé

En poc menys de dos mesos, la Fira Marítima de la Costa Daurada obrirà les seves portes a la que serà la seva desena edició.

Una de les nostres majors preocupacions com a responsables de la gestió d’aquests esdeveniments ha estat sempre veure la manera de conjugar els interessos dels aficionats a la nàutica, amb aquells que simplement tenen curiositat o inclòs no els sembla, en principi, un món atractiu.

Por això, a més de la gran aposta mediàtica que realitzem, intentem que tant l’exposició de l’oferta nàutica de les empreses, com les activitats que es porten a terme, puguin ser atractives per a l’especialista i per a un visitant més genèric. De manera que aquesta edició pensem comptar amb més de 50 expositors i desenes d’activitats tant esportives com culturals.

Any rere any, la Fira es consolida com un esdeveniment únic a la Costa Daurada i destacat també en el propi sector nàutic. En la nostra comesa de divulgació intentem fer arribar el missatge que la nàutica és per a tots, desmitificant els conceptes d’inaccessible i elitista, que únicament s’acompleixen per a una minoria d’aficionats.

Aquest any, les portes estan més obertes que mai a la Fira Marítima de la Costa Daurada. Us hi esperem de l’11 al 14 de maig a Cambrils.

Fabián Escudé és el director de la Fira Marítima de Cambrils.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges