Diumenge, 28 de Juliol de 2024

La Biblioteca Municipal de Cambrils acull una exposició fotogràfica per celebrar el 20è aniversari

Els usuaris de l'equipament que ho desitgin podran aportar fotografies, carnets antics o curiositats a la mostra

04 d'Abril de 2017, per Redacció
  • L'exposició mostra un recull d'imatges dels 20 anys de l'equipament

    Cedida

Les escales de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils s’han convertit aquest mes d’abril en una exposició de fotografies diverses activitats realitzades durant els seus 20 anys d’història. A les parets de la pujada fins a la primera planta s’hi poden veure des d’hores del conte fins a visites escolars passant per clubs de lectura o visites literàries, segons han informat fonts municipals.

Activitats tot l'any per celebrar els 20 anys

A més, enguany la Biblioteca celebra el seu 20è aniversari i amb aquest motiu s'han preparat una sèrie de celebracions que es podran seguir des del web de la biblioteca. El recull fotogràfic '1997-2017: 20 anys amb tu!' proposa, a més, que els usuaris comparteixin fotos, anècdotes, carnets antics o curiositats i les facin arribar fins el 30 de novembre en paper a la mateixa biblioteca (hi haurà una caixa dipositada al taulell de préstec), per correu a l’adreça bib.cambrils@altanet.org o a través de Twitter amb l'etiqueta #20BPMCambrils i esmentant @bibliocambrils. El mes de desembre, la Biblioteca publicarà al seu canal de YouTube un recopilatori amb totes les imatges compartides.

Per la vigília de Sant Jordi, d'altra banda, s'obsequiarà a tots els visitants amb un imant de nevera que conté informació l’horari. Tot i que estarà tancada entre els dies 13 i 17 d'abril, l'equipament cambrilenc té prevista la realització de diferents activitats, entre les quals destaquen la representació amb titelles de la Llegenda de Sant Jordi (el dia 12 a les 6 de la tarda), o la marató de BookTubers, que tindrà lloc entre les 9 del matí i la 1 del migdia del 20 d'abril i en què els lectors faran recomanacions literàries en vídeo

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges