Divendres, 06 de Setembre de 2024

Salou serà l’escenari de la concentració més gran del món d’automòbils Smart

Més de 3.500 smartlovers provinents de 44 països formaran part d’aquest esdeveniment

12 de Maig de 2017, per Marina Martínez/ Infocamp
  • Imatge de la concentració del 2016

    Cedida

Salou serà el centre de les mirades els dies 16 i 17 de juny per la concentració més gran del món dels vehicles Smart. L'Smart Times s'ha presentat avui al saló de l’automòbil ‘Automobile Barcelona’ al recinte firal de Montjuic.

Més de 3.500 smartlovers –provinents de 44 països- envairan els carrers i carreteres del municipi amb la platja i el passeig marítim com a fons. Una desfilada única al món –i que porta realitzant-se des de fa 17 anys consecutivament- que començarà el 17 de juny, a les 15h, des de la platja i recorrerà el paisatge de les costes catalanes. Es tractarà d’una ruta bidireccional on els participants gaudiran d’unes vistes espectaculars del mar i dels milers de curiosos que s’acostaran a veure tan peculiar estampa. Amb aquest esdeveniment, la capital de la Costa Daurada espera rebre més participants que mai. S'hi reuniran fans dels automòbils i de l’electricitat ja que, per primera vegada, en la flota de vehicles per a recorreguts de prova estaran disponibles els nous models elèctrics de la marca Mercedes Benz per provar-los.

També es celebrarà un concurs d’entre tots els presents on s’escollirà l’smart que millor hagi sabut plasmar la bogeria del seu propietari. Per poder-hi participar, qualsevol persona pot apuntar-se gratuïtament al web i acudir amb el seu smart.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància que “marques com aquestes es fixin en la nostra ciutat ja que, fins a la data, només grans ciutats com Barcelona, Madrid i València havien estat seu d’una trobada d’aquesta magnitud”. També ha remarcat la repercussió que tindrà l'esdeveniment, ja que “Salou es continuarà promocionat arreu del món”.

Concert de renom

D’altra banda, també es comptarà amb l’actuació musical a la platja -que figura com a cap de cartell d'Smart Times- de les bessones australianes Miriam i Olivia, més conegudes com Nervo, per fer ballar a tots els assistents en el seu concert gratuït de música Dance i House futurista. Expositors, zones infantils i més actuacions en l’escenari central –amb aforament per a més de 25.000 persones- seran altres de les claus que es podran trobar en aquest esdeveniment èpic i electritzant que transformarà Salou en la capital smart d’aquest estiu.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics