Dijous, 12 de Setembre de 2024

Les Biblioteques Municipals programen diverses activitats durant l'estiu

14 de Juny de 2017, per Redacció
  • El doctor Frias és l'eix d'una activitat a les Biblioteques Municipals

    Cedida

Durant els mesos d'estiu les Biblioteques Municipals de Reus ofereixen un ampli ventall d'activitats per a persones de totes les edats. Les propostes per no quedar-se a casa i gaudir de la lectura i la cultura són el cicle 'Biblioteques amb DO', el programa 'Biblioteca Chill Out amb els nostres músics' a la Biblioteca Pere Anguera, l'activitat 'A la Biblioteca fem salut amb el Dr. Frias' i el Joc de Lectura de l'Estiu 'Visca la Revolució!'.

L'horari d'obertura dels espais aquest estiu serà, a la Biblioteca Central Xavier Amorós, de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dilluns a dijous de 5 a 8 de la tarda. La Biblioteca Pere Anguera obrirà divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dilluns a dijous de 5 a 8 de la tarda. Per la seva banda, la biblioteca del Centre de Lectura farà l'horari de dilluns a dissabte de 10 del matí a 1 del migdia, i de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda, amb els dissabtes d'agost tancat al públic 

Cicle Biblioteques amb DO

Cada dilluns de juliol, a les 8 del vespre als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós, arriba la quarta edició consecutiva del cicle Biblioteques amb DO, en el qual enguany hi ha activitats complementàries en altres dates del mes de juliol adreçades a públic familiar i als amants dels clubs de lectura. El cicle, promogut pel Servei de Biblioteques de Catalunya, es realitza en col·laboració amb la Denominació d'Origen Catalunya i suggereix una aproximació a la literatura i la música de la mà dels vins d'aquesta denominació d'origen que té la seu a l'Estació Enològica de Reus.

Els dilluns d'agost i el primer dilluns de setembre, a dos quarts de 7 de la tarda, la Biblioteca Pere Anguera ofereix una combinació de llibres i música, amb músics locals que presenten creacions recents i amb els quals es pot fer una estona de tertúlia i música. 

Així mateix, també neix el Club d'estiu per a lectors i lectores fins a 13 anys, els dimecres de juliol i agost, a dos quarts de 7 de la tarda a la Biblioteca Central Xavier Amorós i els dijous de juliol i agost, a la mateixa hora, a la Biblioteca Pere Anguera.

També es realitzarà l'exposició 'Visca la revolució!', durant el mes de juliol a la Biblioteca Pere Anguera i durant el mes d'agost a la Biblioteca Central Xavier Amorós. En aquesta mostra es podran veure diferents tipus de revolucions i aquells llibres que el CLIJCAT ha seleccionat per a la mostra.

'A la Biblioteca fem salut amb el Dr. Frias'

Coincidint amb els actes que s'han organitzat aquest any a Reus en record i homenatge del metge pediatre Alexandre Frias i Roig (Reus, 1878-1963), la Biblioteca Pere Anguera proposa un taller que combina llibres i salut cada dimarts de juliol i agost, a dos quarts de 7 de la tarda, a càrrec de Còdol Educació.

Podeu consultar la programació de les diferents activitats, en aquest enllaç. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges