L’Alnimar Reus empata l’eliminatòria

27 d'Abril de 2008, per Marià Arbonés / Josep Gallofré
  • Jordi Garcia ha fet el 2 a 0

Josep Gallofré

En hoquei patins les probabilitats que sorgeixin sorpreses es multipliquen per mil, perquè dos minuts és una eternitat on poden passar moltes coses. Pot passar que un partit que es porta dominant i controlant des del primer minut se’t compliqui amb un parell de jugades de l’equip contrari i es posi en risc tot el bon treball que s’ha fet fins el moment.

Aquesta seria la pel•lícula dels últims dos minuts del partit que el dissabte han jugat al Palau d’Esports, l’Alnimar Reus i el Tenerife. L’habilitat de Trabal ha fet que el partit no anés la pròrroga i el Reus pugui viatjar a les ‘illes afortunades’ amb més tranquil•litat.

L'entrada de Pedrito Gil en el quintet inicial ha fet que el Reus fos molt diferent ofensivament al que es va veure dijous passat. Gil es va perdre el primer partit de l'eliminatòria a causa de la sanció imposada per la Federació Espanyola d'Hoquei. Tot i no haver aconseguit cap dels tres gols, el jugador reusenc ha portat per on ha volgut a la defensa illenca. Això ha suposat que la resta de jugadors, poguessin arribar amb més facilitat a la porteria de Nicoletti. Així Paéz ha fet just en l'inici del partit l'un a zero al connectar un fort xut.

En el minut disset, just quan el Reus estava jugant millor, Jordi Garcia ha fet el gol que donava tranquil•litat a l'equip de casa. En aquests moments de brillantor reusenca, ha arribat el tercer i últim gol de l'equip, obra de Molet.

El Tenerife ha sortit amb més ganes a la segona part. Aquestes s'han vist recompensades amb el primer gol realitzat per Josama de penal. Pocs minuts més tard, Caldú ha vist com el duet arbitral li anul•lava una diana legal.

A causa del desconcert que ha tingut l'Alnimar en els minuts finals, Costa ha pogut aproximar el marcador fent el 3 a 2.

Finalment, i després d'una jugada a falta de 20 segons on l'equip visitant hagués pogut empatar, l'Alnimar Reus s'ha emportat la victòria. Amb aquesta l'equip viatja dimarts a Tenerife, sabent que han de guanyar almenys un dels partits a les illes.

ALNIMAR REUS: Trabal, Garcia, Negro Páez, Caldú, Pedrito Gil –Quintet inicial- Gual, Toni Sánchez i Molet.

TENERIFE: Nicoletti, Burgoa, Costa, Josama Alen, Rodríguez –Quintet inicial-, Sánchez, Ferrer i Creus.

GOLS: 1-0 Negro Páez (1’); 2-0 Garcia (17’); 3-0 Molet (21’); i 3-1 Josama (35’); 3-2 Costa (49’).