Divendres, 02 d'Agost de 2024

Reus serà la capital del bàsquet català aquest cap de setmana

El Pavelló Olímpic serà la seu de la Lliga Catalana Femenina, la Lliga Catalana LEB i la Lliga Femenina 2

19 de Setembre de 2017, per Josep Gallofré
  • Presentació de les lligues catalanes, al Centre d'Art Cal Massó

    Josep Gallofré

En plena Festa Major de Misericòrdia, Reus serà la capital del bàsquet català, el 23 i 24 de setembre. Aquest pròxim cap de setmana el Pavelló Olímpic acollirà la Lliga Catalana Femenina, la Lliga Catalana LEB i la Lliga Femenina 2. Per la seva part, la ciutat també serà la seu de la competició catalana d'ACB, el 26 de novembre.

El primer encontre que es podrà veure al Pavelló Olímpic serà el 23 de setembre, quan es disputaran les semifinals de la Lliga Femenina '2'. El primer encontre enfrontarà, a les 5 de la tarda, el Joventut Les Corts i el Barça CBS, mentre que l'altre finalista sortirà del partit del Segle XXI i el Lima-Horta de Barcelona, a les 7 de la tarda. La final serà el diumenge 24, a les 8 del vespre.

Així mateix, el 24 de setembre, a dos quarts d'1 del migdia es farà la final de la Lliga Catalana LEB. Aquesta enfrontarà el FC Barcelona Lassa, primer del grup classificatori 1, contra el millor classificat del grup 2. En aquest sentit, el darrer encontre es disputa el dia 20 entre l'Actel Força Lleida i el CB Prat.

A les 6 de la tarda serà el torn de la Lliga Catalana Femenina. La final enfrontarà al Cadí Seu amb l'Spar Citylift Girona.

Per últim, el 26 de novembre es jugarà la Lliga Catalana ACB. El partit el jugaran el Morabanc Andorra i el FC Barcelona Lassa. El conjunt andorrà es va desfer en la fase prèvia del Divina Joventut. L'encontre per saber el guanyador es disputarà a dos quarts d'1 del migdia. Les entrades per aquest matx valdran 12 euros, mentre que els nens fins a 6 anys entraran gratuïtament. Pel que fa a les competicions d'aquest cap de setmana del 23 i 24 de setembre, l'entrada és totalment lliure.

Activitats per promocionar el bàsquet

Aquest cap de setmana, més enllà de les competicions, també es faran activitats paral·leles per promocionar el bàsquet. Així, es realitzaran tornejos de 5x5 en horari de matí i tarda quan no es juguin les Lligues Catalanes. Fina el moment hi ha 38 equips inscrits en les categories de cadet, preinfantil, infantil i mini, tant en la categoria masculina com femenina.

Durant la presentació de les competicions, el gerent de la Federació Catalana de Bàsquet, Toti Monbrú, ha explicat que és el primer cop que una ciutat "acull tantes competicions alhora".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges