Dijous, 01 d'Agost de 2024

L'Estat també ordena al Port de Tarragona que deixi amarrar un creuer amb capacitat per a 800 persones

El vaixell ja és al port des de la una del migdia i podria servir per allotjar policies, si bé es desconeix oficialment el motiu

20 de Setembre de 2017, per ACN
  • Pla general del creuer GNV Azzurro, atracat al Port de Tarragona per ordre de l'Estat

    ACN

L'Estat també ha ordenat al Port de Tarragona, de titularitat estatal, que deixi amarrar un vaixell de grans dimensions al moll d'Andalusia. El vaixell, un creuer amb capacitat per a 800 persones, ha arribat pels volts de la una del migdia. Igual que el "vaixell d'estat" amarrat al Port de Barcelona, el ferri que ha atracat a Tarragona podria servir per allotjar part dels reforços policials que s'han enviat per l'1-O, però se'n desconeix el motiu de manera oficial. Segons han confirmat fonts de l'Autoritat Portuària a l'ACN, han rebut instruccions directes de l'Estat per obtenir el corresponent permís d'atracament per a aquest vaixell.

Si bé no és el primer cop que arriben aquest tipus de peticions des de Madrid -i també sense donar cap tipus de justificació-, és insòlit que enviï un creuer. El ferri, una embarcació comercial anomenat 'GNV Azzurra', és propietat de la naviliera italiana Grandi Navi Veloci. També és poc comú que, malgrat ser un creuer, el vaixell no es trobi a la terminal de creuers, sinó en un dels molls més amagats i recòndits a l'hora d'accedir-hi de la infraestructura portuària.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges