Dimarts, 15 d'Octubre de 2024

S'inauguren les obres d'adequació de les rieres de la Beurada i la Boella

17 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Foto de família en la inauguració de les obres

    Cedida

Aquest dimarts s'ha celebrat l'acte inaugural de les obres de correcció hidrològica de les rieres de La Beurada i La Boella, a càrrec del director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Jordi Agustí, i el president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Josep Francesc Font.

Aquestes obres, que van iniciar-se el juliol de 2014, tenen com a objectiu la millora de l'entorn fluvial i garantir una major protecció davant d'avingudes d'aigua extraordinàries pel desenvolupament social, industrial i turístic del territori.
L'encarregada de l'execució de les obres ha estat l'empresa Aigües Industrials de Tarragona, S.A. (AITASA), la qual també ha liderat la coordinació de totes les administracions implicades en el projecte: Govern Central, Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona i Port de Tarragona.

Aquest projecte va iniciar-se l'any 2013 amb la formalització d'un conveni de col·laboració entre l'AEQT i l'ACA, el qual desenvolupava el marc de col·laboració entre les entitats intervinents pel desplegament de les actuacions de les obres de correcció hidrològica de les rieres de La Beurada i La Boella.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges