Diumenge, 28 de Juliol de 2024

T de Teatre celebra els seus 25 anys de trajectòria al Fortuny amb 'E.V.A.'

Es faran dues representacions, els dies 3 i 4 de novembre al vespre

30 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Un instant del muntatge 'E.V.A.', que es veurà a Reus els dies 3 i 4 de novembre

    Cedida

El Teatre Fortuny de Reus presenta el divendres i dissabte, 3 i 4 de novembre, a les 9 del vespre, 'E.V.A.', de Julio Manrique, una producció a càrrec de T de Teatre amb motiu de la celebració dels 25 anys de la companyia dalt dels escenaris. Després d'abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d'aquesta obra.

La companyia realitzarà d'aquesta manera dues representacions úniques a la demarcació. 'E.V.A' és l'escala visual analògica del dolor i també és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre excompanyes d'escola proposen una reflexió sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El dolor físic i crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, o el de l'ànima, seran tractats a l'escenari.

Cristina Genebat i Marc Artigau són els coautors, juntament amb Manrique, d'una obra amb un repartiment que inclou els intèrprets Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca. Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a uns preus de 30, 20 i 10 euros a la taquilla del teatre de dilluns a divendres de les 11 del matí a la 1 del migdia i de 6 de la tarda a 8 del vespre o bé al web del teatre. També els dies d'actuació a la taquilla una hora abans de començar l'espectacle.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges