Dissabte, 14 de Setembre de 2024

Reus acull el Congrés Internacional de Ciutats Integrals

17 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge promocional del Congrés

    Cedida

Reus acull aquest cap de setmana el Congrés Internacional de Ciutats Integrals 'Cocreant les ciutats del futur, ara'. La cita comptarà amb ponents de renom com Marilyn Hamilton, Geroge Pór i Tania Ketola entre d'altres i proposa reflexionar la manera d'entendre la ciutat tal i com és ara i com la imaginem en un futur, com la societat ha de contribuir a la felicitat i el progrés de totes les persones, així com debatre com es pot activar una intel·ligència col·lectiva per encaminar la societat cap a un futur millor.

Els punts claus de la conferència són la inspiració d'un conjunt d'apassionats experts d'arreu del territori que compartiran els seus coneixements per inspirar-se una nova visió de la ciutats. El congrés tractarà els següents continguts: Ciutats i evolució social, Les ciutats com a sistemes vius, Regió del coneixement i ciutats, El futur de les ciutats i els ciutadans: Coneixement i ciutats (la ciència de i per les ciutats); Mobilitat, fluxos i relacions (la ciutat fluïda), Innovació i co-evolució: La ciutat com a laboratori; Ciutats i plataformes d'innovació, Valor local i pro-comuns: Ciutats sàviament mediterrànies (els actius autèntics) i la ciutat com un pro-comú (governances cíviques).

El preu de les inscripcions són 100€ eurosamb descomptes especials fins a meitat de preu per a estudiants universitaris (inclou l'assistència a les sessions, dos dinars i dues pauses per al cafè).

 

 

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges