Diumenge, 18 d'Agost de 2024

El Reus Deportiu enfronta esportistes i periodistes per una bona causa

El club organitza un partit de bàsquet per donar suport a La Marató de TV3

11 de Desembre de 2017, per Redacció
  • El Reus Deportiu se suma un cop més a La Marató de TV3

    Cedida

Amb l'objectiu de sumar-se a La Marató de TV3, enguany destinada a recaptar fons per a la investigació contra les malalties infeccioses, el Reus Deportiu ha preparat un partit de bàsquet en què s'enfrontaran esportistes i periodistes del territori. La cita, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de desembre des de dos quarts d'1 del migdia, comptarà amb la conducció de la comunicadora Danae Boronat, al costat del soci Jordi Salvadó

L'equip integrat pels esportistes comptarà amb el regidor d'Esports del consistori reusenc, Jordi Cervera, i la subcampiona del món de patinatge artístic, Laura Sánchez. Al bàndol dels periodistes, els capitans seran Esteve Giralt i Josep Baiges. El primer és redactor a Rac 1 i La Vanguardia, mentre que el segon és l'artífex del cèlebre bloc 'El món de Reus'. Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio se sumaran al partit, ja que el redactor Joan Gomis s'unirà a l'equip periodístic. 

Fonts del club han exposat aquest dilluns que la finalitat de l'activitat és recaptar fons per a La Marató. D'aquesta manera, s'habilitarà una urna al pavelló quan se celebri el partit per tal que tothom qui ho desitgi pugui fer-hi la seva aportació. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges