Diumenge, 28 de Juliol de 2024

El Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals a Reus, previst per a finals del 2018

22 de Gener de 2018, per Josep Gallofré
  • Imatge del polilleuger de l'escola Alberich i Casas

    Cedida

El Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals (MIEM) de Reus es preveu que es pugui presentar abans del 31 de desembre d'aquest 2018. Almenys, aquesta és la intenció del regidor d'Esports, Jordi Cervera, per tal que es puguin començar a treballar els projectes desenvolupats i que es consideren prioritaris. "El MIEM ens marcarà els objectius i abans de les eleccions del 2019 ha d'estar aprovat i s'han de decidir les prioritats", ha explicat Cervera a Reusdigital.cat. 

El passat mes de juliol es va aprovar al plenari municipal una moció per a l'actualització i aprovació del document. En aquest sentit, el consistori reusenc ja va redactar un Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals l'any 2007, tot i que aquest no va tirar endavant.  En aquell moment un estudi va concloure que Reus no necessitava més instal·lacions esportives, però que calia invertir en la utilització dels espais existents. Ara, Jordi Cervera assegura que "m'he posat al cap que s'ha de materialitzar". 

Les obres que es faran a partir del MIEM sortiran a partir d'una enquesta entre la ciutadania i els clubs esportius. Tot i això, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus comenta que es prioritzarà la construcció de nous pavellons polilleugers, un camp multisusos i, en la mesura del possible, la piscina municipal. D'aquesta forma, el col·legi Joan Rebull disposarà d'un espai municipal per practicar esport a la zona remodelada del Mas Mainer. De fet, l'alcalde Carles Pellicer avançava durant la xerrada al Centre d'Amics de Reus una futura cessió per l'escola Joan Rebull  d'un solar destinat per a la seva construcció. El segon polilleuger es podria fer al col·legi Cèlia Artiga. Es tracta d'una petició dels dos centres educatius tot i que caldrà esperar les prioritats que dermina el MIEM.

Si finalment es tiren endavant els dos projectes de polilleugers dels col·legis Joan Rebull i Cèlia Artiga, aquests se sumaríen als pavellons ja existents del CEIP Ciutat de Reus, escola Alberich i Casas i a la zona de Mas Iglesias

Un altre dels projectes amb els quals es treballarà és un camp multiusos de gespa artifical, en el qual es podrà practicar futbol, rugbi i futbol americà. Tot i això, adverteix Cervera, "el MIEM ens marcarà les prioritats a seguir".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Juan  22 de Gener de 2018

No fasis vola coloms

Si són una de las ciutats més endutadas de España parque fas volar coloms, truque de peus a terra i diseuse de tonteries, ya tenim prous tinglados, Lu que au de fer és ajudar més als dos clubs istorics de la ciutat, duneulis més diners

Reportatges