Dijous, 25 de Juliol de 2024

El CF Reus vol fer bo el triomf a Tarragona

Els roig-i-negres reben a l'Oviedo, aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda

26 de Gener de 2018, per Josep Gallofré
  • Máyor, durant un partit amb l'Oviedo

    Reusdigital.cat

El CF Reus rep aquest dissabte, a partir de les 6 de la tarda, un Oviedo temible que ha sumat els darrers 20 punts dels 24 possibles. Els roig-i-negres, però, volen fer valdre el triomf a Tarragona i fer-se forts a l'Estadi Municipal, amb l'objectiu d'aproximar-se més a la permanència.

Els asturians han sumat sis victòries i dos empats en les darreres vuit jornades. "És un equip fet per lluitar per l'ascens", ha dit Aritz López Garai durant la roda de premsa prèvia al partit, però creu que el Reus ja s'ha enfrontat contra "molts equips d'aquestes característiques i gairebé hem competit bé". El tècnic, que tampoc podrà estar a la banqueta per sanció, pensa que el fet de guanyar amb el Nàstic la passada jornada serà més bo si s'aconsegueix el triomf a casa, per tal de començar "una dinàmica positiva"

Tito i Iñiguez, a l'eix de la defensa

Les baixes per sanció d'Olmo i Atienza provocaran una parella de centrals inèdita aquesta temporada. D'aquesta forma, Tito i Iñiguez s'associaran a l'eix de la defensa. Tot i això, López Garai ha assegurat que Campins també pot fer la funció de central i que, a més, anirà convocat Gonzalo, jugador del filial. "Encara hem de donar una volta més i decidirem què pot ser el millor per l'equip", ha dit l'entrenador roig-i-negre. A més Miramón, Querol i Ricardo Vaz continuen sent baixa per lesió.

Per la seva banda, Juan Antonio Anquela no tindrà disponibles al central Carlos Hernández i a l'extrem Aarón Ñíguez. Així mateix, tampoc hi serà per sanció Fabrinni. Qui sí que trepitjarà la gespa del municipal per primer cop després del seu adéu és Ramon Folch. El reusenc torna al que va ser casa seva durant quatre anys i sent un dels futbolistes més destacats de l'Oviedo. En aquest sentit, López Garai intentarà "que no participi molt i que hagi d'estar treballant en tasques defensives".

Per López Garai l'encontre d'aquest dissabte serà "intens i molt físic". "La clau serà veure qui imposa el seu estil, ells et pressionen molt alt i fan circular la pilota amb transicions molt ràpides i nosaltres, quan tenim l'esfèrica, l'intentem moure amb transicions més elaborades", ha dit.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges