Divendres, 12 de Juliol de 2024

El crespó de la lluita contra el càncer ja penja del balcó de l'Ajuntament de Cambrils

D'aquesta manera, el consistori se suma a la celebració del dia internacional per la lluita contra la malaltia, que té lloc aquest proper diumenge

02 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Imatge del balcó del consistori cambrilenc

    Cedida

L’Ajuntament de Cambrils se suma un any al Dia Internacional contra el Càncer, que se celebra el proper diumenge 4 de febrer. Des d’aquest divendres i durant una setmana, el crespó rosa de lluita contra aquesta malaltia es pot veure penjat al balcó de l’Ajuntament.

Aquest Dia Internacional vol fer visible la malaltia i sensibilitzar a la població i trencar amb alguns dels tòpics que l’envolten, s'ha apuntat des del consistori. "A més, també es vol transmetre un missatge d’esperança cap als tractaments mèdics existents i a la necessitat de la prevenció, atès que una detecció precoç de la malaltia pot facilitar el tractament", s'ha subratllat.

L'Ajuntament ha volgut destacar, finalment, la tasca de les "diferents associacions que proporcionen el suport i la informació necessària per conèixer tot el referent amb el càncer, com l’Associació Espanyola Contra el Càncer, la Lliga contra el càncer o la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer, entre d’altres".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges